Всякакви слухове се носят за известните. Голяма част от тях

...
Всякакви слухове се носят за известните. Голяма част от тях
Коментари Харесай

Наистина ли Лиа Мишел не може да чете и пише

Всякакви клюки се носят за известните. Голяма част от тях звучат и много неуместно. Като да вземем за пример че Лиа Мишел не може да чете и написа. Точно това се повтаряше години наред, само че не щеш ли в този момент самата актриса е подготвена да проговори за него.
 Откриха мъртъв артист от
Откриха мъртъв артист от " Клуб Веселие "

Актьорът от Glee трябваше да влезе в пандиза за детско порно

Лиа Мишел ни е позната от присъединяване си в сериала " Клуб Веселие ", който се излъчваше от 2009 година до 2015 година През тези години за връзките сред актьорите в него също се говореше доста, главно - че са много обтегнати.

Преди две години обаче се появиха нови обвинявания, точно против Лиа Мишел, и то от колежката ѝ Саманта Уеър. Тогава тя разкри, че Лиа е направила прекарването ѝ на снимачната площадка " същински пъкъл ". Лиа пък се отбрани, като в отговор единствено изрази съжалението си за метода, по който е " наранявала другите хора ".

Сега обаче, няколко години по-късно, тя споделя, че тежките, само че истинни думи против нея са я предиздвикали да се замисли и да си даде сметка за държанието си.

" Наистина в този момент разбирам значимостта и цената на това да бъдеш водач. И то означава освен да отидеш и да свършиш добра работа, до момента в който камерата снима, само че и когато не снима. А това не всеки път беше най-важното нещо за мен ", признава Лиа Мишел в последното си изявление за New York Times.

Тя се оправдава за държанието си и с това, че е била прекомерно огромен перфекционист - нещо, което е затваряло очите ѝ за доста значими обществени фактори.

Честно казано, не бихме се учудили, в случай че се окаже, че слухът, че Лия не може да чете и написа в действителност е тръгнал от някого, който просто е бил сърдит на сложния ѝ темперамент. Както и евентуално към този момент сме предположили, слухът е тотално погрешен.

Казва си го и самата актриса, като изяснява, че всеки ден е ходела на снимачната площадка на " Клуб Веселие " и, естествено, е знаела репликите си. В подобен случай просто не е имало метод да не може да чете или написа.
 Лиа Мишел, Занди Рич и по какъв начин кръстиха първородния си наследник
Как Лиа Мишел кръсти сина си

Ще има ли още деца актрисата от „ Клуб Веселие “

Склонни сме да се доверим на думите на Лиа и одобряваме за доказателство и обстоятелството, че тя сполучливо продължава да развива актьорската си кариера. След като през 2019 година се омъжи за Занди Рич и роди сина си Лио, тя се бе отдала съвсем напълно на фамилията си. Но време да възнамерява работните си задължения отсега нататък очевидно ѝ е оставало, защото към този момент сме наясно, че я чака нова роля за сцената на Бродуей.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР