Всяка зодия има свой отличителен характер. Нещо, с което представителите

...
Всяка зодия има свой отличителен характер. Нещо, с което представителите
Коментари Харесай

Стане ли въпрос за оптимизъм и вяра в доброто можем да се обърнем само към една зодия!

Всяка зодия има собствен характерен темперамент. Нещо, с което представителите и се открояват незабавно.
Дали става въпрос за забележителен оптимизъм, сензитивност, предпочитание за доминиране или дебелоглав, всяка зодия има по една присъща линия. Стане ли въпрос за забележителен оптимизъм и религия в положителното, можем да приказваме единствено за един знак – Стрелецът.
Стрелците с право са оповестени за оптимистите на зодиака. Вечно в положително въодушевление и радостни, те катализират тази положителна сила и я разпръсват на всички места към себе си, заразявайки всички в близост. Вярата им в положителното е толкоз мощна, че ги прави постоянно спокойни. Притесненията не съществуват за тях, тъй като те чакат постоянно най-хубавото да се случи.

Ако въпреки всичко нещо се обърка, те резервират хладнокръвие и съумяват да реагират трезво и умерено, без да избухват и без да се тормозят ненужно. Вечният им оптимизъм притегля към тях всичко, което изискат и те постоянно са наричани Галеници на ориста, тъй като водят живота, който желаят.

Девизът на Стрелците е Аз виждам и за това си има съответна причина. Те съумяват да видят нещата оттатък очевидното, преценят доста тъкмо хората и добре сортират приятелите си. Да си непосредствен с представител на зодия Стрелец е същински подарък. Те биха създали всичко за обичаните си хора, способни да успокоят всяка болежка и да оказват помощ постоянно в потребност. Оптимизмът им е кадърен да накара даже най-тъжният човек да се усмихне.

Стрелците са основани да виждат положителното у хората. Те постоянно се влюбват в качества, които не всички виждат. Те съумяват да обхванат в душата и да усетят какво има там. Действат посредством сърцето си и оставят егото на назад във времето. Имено по тази причина всички ги харесват и желаят да са другари с тях.

Стрелците са непретенциозни, не мърморят и не се оплакват. Те са почитатели на безконечния ваучър и са подготвени на всичко, с цел да се забавляват пълноценно. Искат да виждат към себе си единствено щастливи и удовлетворени хора. Мрънкането ги натоварва.

Стрелците – оптимистите на зодиака, са едни специфични хора, които могат да създадат живота ви приказка изпълнена с позитивизъм, развлечение и лишен от драма и тежки страсти. Стрелците са тези, които всеки се радва да има в обкръжението си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР