Всяка възраст си има своите добри страни, своите характер, темперамент

...
Всяка възраст си има своите добри страни, своите характер, темперамент
Коментари Харесай

Особености на секса с мъже на различна възраст

Всяка възраст си има своите положителни страни, своите темперамент, характер и динамичност – освен в бита, само че и в секса. Консултирахме се с психотерапевт, с цел да уточним какви са особеностите на секса на друга възраст.

До 18 години Началото
Това е интервалът на прогресивно полово съзряване, в който хормоните към този момент се обаждат, както при девойките, по този начин и при момчетата. Пробужда се ползата към противоположния пол и към личното тяло, към филмите за възрастни и уеб страниците „ 18+ “. Това събуждане на интерес става на 14-15 години, а първият полов опит идва приблизително на 17-18 години.

18-26 години: Повишена полова интензивност, само че с незадоволително опит
Това е началото на половия живот, когато младежите означават най-голяма полова интензивност. Това изяснява честите безразборни полови връзки и непрекъснатото предпочитание. Най-високата полова интензивност е на 22-23 години. Именно на тази възраст мъжът е физиологично кадърен да еякулира най-вече пъти за една нощ. Обратната страна на монетата обаче е неопитността и неувереността в себе си. Освен това на тази възраст постоянно се търси задоволство единствено са личните потребности, което води до нехайство към партньорката. Младежите претърпяват доста тежко неуспехите в секса през този интервал и това може да докара до страхове и комплекси на по-зряла възраст. Затова, в случай че имате полова връзка с човек от тази категория, бъдете доста деликатни с внезапните изявления. Хвалете колегата, само че не забравяйте да му казвате какво желаете вие. Бихме посъветвали девойките, чийто полов сътрудник е на такава възраст, да го поусмирят малко и да се спогодят за движение, количество и качество на акта, които да устройват и двамата.

26-30 години Искам, мога и умея
Това е по-осъзната възраст от позиция на секса, когато желанието към този момент се поддава на надзор, а хормоните не са прекомерно намалели. Протича преобразяване на момчето в мъж. Натрупаният опит му разрешава да знае тъкмо какво желае той самият и по какъв начин да достави наслаждение на партньорката, към момента има мощна жадност за опити и нещо ново. Всичко е в естетика – мъжът бързо се възбужда, кадърен е да прави секс дълготрайно време и може да се управлява на практика безпогрешно. Това е по-особен интервал, през който партньорката може да се поучи от колегата по какъв начин да усеща по-добре себе си и тялото си. Свенливостта и неопитността са останали в предишното и за двамата, всеки желае да изненада и впечатли другия. Не се свенете да експериментирате, да поискате нещо ново за вас и за него. На тази възраст мъжете желаят многообразие изключително мощно, защото количеството е отстъпило на назад във времето, а на фокус е качеството на секса.

30-40 години Може всичко, в случай че не е раздразнителен
Мъжете на тази възраст се усещат свободно в леглото с всевъзможни дами. Те знаят доста способи да задоволят партньорката и да не се изложат. Сексът е минал от количество към качество. Този интервал има една специфичност - точно на 30 години стартира да спада равнището на тестостерона, а и на тази възраст се натрупват други проблеми като натоварена работа, почивки със фамилията, развалени коли, загуби на обичания футболен отбор… Всичките тези стресови фактори могат да нарушат половата кондиция на мъжа, въпреки и за малко. С сътрудник от тази категория дамата може да се отпусне и да се любува на акта. Мъжът има опит зад тила си, партньорката също знае по какъв начин да му достави наслаждение, тъй че двамата могат просто да се насладят на процеса и да привнасят понякога по нещо ново за многообразие – игри, филми, нови места. Не пропускайте да попитате колегата за неговите мечти и стремежи. На тази възраст „ елементарният “ секс стартира да омръзва и по-често се случват изневери.

40-55 години С възприятие, с схващане, без бързане
Това е възраст, на която мъжът има полов капацитет, само че към този момент не постоянно желае секс, а от време на време не го и може. Партньорът към този момент в множеството случаи не е кадърен на многократни актове и дълги любовни нощи, заради което залага на един сексуален акт, само че по-качествен и изчерпателен, с дълга въведения и опция да задоволи партньорката повече от веднъж. Мъжът не постоянно ще е подготвен да признае на дамата, че е поизгубил младежкия си хъс, по тази причина откакто поискате продължение, може да се сблъскате със „ незабавни извънпланови задания “ или други условия. През този интервал е значимо да усещате колегата и да не се притеснявате да му кажете за потребностите и опциите си. Гледайте обективно на нещата и не очаквайте от мъжа буйна нощ до сутринта. Ако имате доста по-високо либидо от него и не ви доближава секс, добре ще е да помислите за различни способи да изпитате наслаждение.

Над 55 години: Рядко и не постоянно
Тази възраст към този момент е подла за секса. Както се споделя, „ Вече съм на такава възраст, когато единодушието на дамата ме плаши повече от отхвърли ѝ “. Възбудата не постоянно идва бързо, актът продължава по-кратко, в сравнение с с по-млад сътрудник, а за секс-маратоните за цяла нощ по-добре забравете. Но не бързайте да отпишете мъжете от тази възрастова категория. И измежду тях има господа, които могат да сложат по-младите любовници в задния си джоб. В случая би трябвало да имате възприятие за мярка и да не надценявате силите на колегата. Не го упреквайте, в случай че нещо не потръгне добре. За мъжете загубата на мъжка мощ постоянно е обвързвана с доста стрес. Ще влошите още повече нещата, в случай че настъпите колегата по мазола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР