Всяка сутрин всеки от нас си мечтае за чаша силно

...
Всяка сутрин всеки от нас си мечтае за чаша силно
Коментари Харесай

Пийте този сок сутрин вместо закуска и ще видите разликата

Всяка заран всеки от нас си мечтае за чаша мощно кафе, с цел да се разсъни и да се почувстваш подготвен за дългия ден, който го чака. Но вместо да стартирате сутрините си с чаша ароматно кафе, можете да посрещнете деня с чаша прясно изцеден лимонен сок.

Лимоновият сок е превъзходен антиоксидант, богат на витамин С, и също по този начин е тонизиращ. Ако обаче желаете денят Ви да стартира в действителност добре, тогава към лимоновият сок прибавете и джинджифил. Или по тъкмо си направете сок, като към 1 литър вода прибавете и 1 лимон, 200 грама настърган корен от джинджифил и при нужда прибавете мед или различен потребен подсладител.

Сложете всички съставки в блендер и блендирайте. Оставете по този начин приготвения сок да престои едно денонощие и на сутринта го изпийте.

Джинджифилът е доста потребен за организма и приемането му постоянно може да предотврати ракови болести, както и грипни и простудни такива. Освен това комбинацията от джинджифил с лимонен сок е доста освежаваща и тонизираща, в случай че приемате вместо закуска по този начин приготвения сок.

Редовното пиянство на сок от лимон и джинджифил може да ви помогне и с битката с акнето. Знаем, че доста хора имат проблем с него и изпитват потребност да им се помогне да се оправят с упоритите бактерии, които провокират акнето.

 Лимон с джинджифил Снимка: Yordanka Kovacheva

Също по този начин така приготвеният сок може да е извънредно потребен за хора, които страдат от високо кръвно налягане. Особено джинджифилът се оказва доста потребен и от огромна изгода при нормализирането и поддържането на естествени равнища на кръвното налягане.

Лимонът и джинджифилът са извънредно потребни за вярното храносмилане и за положителния метаболизъм на хората.

Консумирането на този сок заран като закуска може да се окаже и потребен при намаляването на холестерола и понижаване на риска от Алцхаймер.

Освен това при имунен спад този сок може да е в действителност от изгода и да се сдобиете със мощен имунитет. Така че, благи хора, мога да ви съветвам заран вместо закуска да си пиете сок от лимон и джинджифил, тъй като това е извънредно потребно за Вас и е един добър старт на деня Ви.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР