Всяка седмица се трупат милиарди дългове. И ще се плаща

...
Всяка седмица се трупат милиарди дългове. И ще се плаща
Коментари Харесай

Борисов за властта: Оставиха парите за Хемус в сметка и ги опукаха

" Всяка седмица се натрупат милиарди задължения. И ще се заплаща всичко в пъти повече. Половин милиард на седмица! Не се откри един публицист да ги сумира и да пита - абе, аджеба, къде са. Това се споделя - цялостен медиен комфорт ", това съобщи водачът на Бойко Борисов при визитата си във Варна.

" Когато оказваме помощ на Украйна, въвличаме България във война " - неистина! Аз не мога да кажа по какъв начин тези двулични хора споделят - че " с помощта на нас Балкански поток " обезпечава газ за Европа и в това време това е неприятно. Кое е неверното - че не дадох газопровода да мине през Гърция, а го прекарахме през България, опазих 100% български тръби, с цел да я има България на газовата карта. Ако минаваха тръбите през Гърция - това е готино, в случай че минават през България - не е ", добави той.

Лидерът на ГЕРБ съобщи още: " Чудовищна инфлация! Ток 30, парно 30 - от кое място ги давате тия пари?! Тия хора не са с всичкия си! Няма да викате: " Оставка " ". Тези хора би трябвало да останат, до момента в който станат нула %. Докато се почисти България от тях ", акцентира Борисов.

" Където и да отидем, си проличава нашето ръководство - проличава си издигнатото, а и хората го виждат. Истината по принцип не коства нищо, само че една неистина може да ти коства всичко. А това ръководство в действителност има 100 неистини за 100 дни. Лъжите им си личат по доста въпроси и една от тях, за жалост, е позицията ни за войната в Украйна. Ние още първоначално им казахме - най-важната институция в страната - Народното събрание би трябвало да каже какво мисли по въпроса... Ако желаеме страната ни да просперира, в случай че желаеме да не потъваме всеки ден, изключително по време на рецесии, тази настройка сега, която ни ръководи, би трябвало да си върви час по-скоро. Затова - колкото се може по-бързо би трябвало да отидем на предварителни избори. Оставка, Киро! Оставка на държавното управление и единствено напред! Оставка! ", съобщи от своя страна Даниел Митов.

" Вчера Деси Атанасова, четейки декларация, приключи с апела: " Оставка, дилетанти! ". Безспорно приказваме за дилетанти - там няма нито един човек, който да схваща от стопанска система, политика, обществена сфера, външна политика. В същото време приказваме за професионални шарлатани. От три десетилетия проследявам политическия живот в България - такова знамение не съм виждал... Тук приказваме за друга " магия " - където в огромен сандък или черна дупка потъват няколко милиарда, планове, обекти. Потъват и ги няма! Говорим за развалена стока в първокласна опаковка ", добави Томислав Дончев.

Борисов посочи и издигнатите пречиствателни станции за чисто море, новите булеварди, ремонтираните лечебни заведения и спортните уреди:

" Мога да ви приказвам доста. И тази една година неуспех. Пълен неуспех! Оставиха парите за " Хемус " в сметка и ги опукаха ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР