Всяка планета управлява свой собствен ден от седмицата. Знаейки в

...
Всяка планета управлява свой собствен ден от седмицата. Знаейки в
Коментари Харесай

Ето каква ще е съдбата ви за предстоящата година според деня от седмицата, в който сте родени

Всяка планета ръководи собствен личен ден от седмицата. Знаейки в кой ден от седмицата сте родени, можете да разберете каква кармична задача е предопределена за вас в близко бъдеще и даже за целия ви живот.

Понеделник е зависим на Луната, а Луната е виновна за несъзнаваното, за нашите страсти и усеща, както и за фамилията и способността да се приспособяваме към разнообразни условия. Най-вероятно, в случай че рожденият ви ден тази година е в понеделник, е нужно да е приспособите към разнообразни условия и колкото по-гъвкави сте, толкоз по-полезно ще бъде за вас.
Защо не би трябвало да се чества 40-годишнина?
Xopaтa oбичaт дa вяpвaт в cyeвepия. И мaĸap чe няĸoи oт тяx мoгaт дa изглeждaт ĸaтo шeгa, тo имa и тaĸивa, в ĸoитo тpябвa дa ce вcлyшaш...
Прочети повече
Съвет към децата в понеделник за всички времена - бъдете по-открити с обичаните хора, по-искрени и топли и тогава грамаден запас за завръщане ще ви поддържа във всяка неволя.

Вторник е подвалстен на Марс. И в случай че това е вашият ден, вие евентуално сте деен, динамичен човек и тази година не пропускайте възможностите си. Гледайте и двете, не губете зоркост, не отхвърляйте преференциални предложения и ще стартирате всеки бизнес. Има и едно предизвестие. Не забравяйте да наблюдавате страстите си. Марс упорства за спорове и разногласия, помнете това и бъдете по-толерантни към другите хора.

Сряда е денят, ръководен от Меркурий. Независимо дали сте родени в сряда или тазгодишният рожден ден се падна в сряда, за вас е значимо да можете да изграждате връзки и взаимоотношения с други хора. Търсете благоприятни условия, учете се, бъдете същински занаятчия на връзките..

Четвъртък е воден от Юпитер. Това е най-благоприятната планета в Слънчевата система, тя постоянно дава доста и обилно. Ако рожденият ви ден е в четвъртък, вие сте обречени на триумф! И помолете началниците си за помощ, те могат да ви научат на доста. Бъдете безусловно отворени, това е вашата година!
Кои зодии ще се повдигнат и забогатеят през 2022 година
Астрологът Тиана Атлас споделя с вас по какъв начин да спечелите благосклонността в работния екип и да израснете професионално през идната год...
Прочети повече
Петък се ръководи от Венера, богинята на любовта и просперитета. Ако вашият човек към момента не се е появил в живота ви, само че тази година рожденият ви ден е в петък, имате всички шансове да създадете добра връзка. Можете също да спечелите положителни пари тази година.

Събота е денят на Сатурн и това е добър ден, в случай че вашите упоритости са свързани с честна и виновна работа на страната, науката и проучванията. Сатурн ще ви даде опция да се концентрирайте върху значимото и да захвърлите всичко излишно, което пречи на главната задача.

Неделя е прелестен, ярък ден, ръководен от слънцето. За родените в края на седмицата небесното тяло дава неповторима харизма и в този момент ще е безусловно за всеки, който срещнете по пътя. Не се срамувайте, използвайте своя сексапил, изразявайте себе си, без да се лишавате от нищо. И тогава целият свят ще бъде в краката ви!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР