Всяка пета жена е изживявала анален оргазъм. Той си постига

...
Всяка пета жена е изживявала анален оргазъм. Той си постига
Коментари Харесай

Тайните на аналния оргазъм

Всяка пета жена е изживявала анален оргазъм. Той си реализира посредством стимулация с пръст, пенис или секс играчка. Според по-опитните в жанра всеки може да доближи до него даже по-често, в сравнение с при вагиналния.

Стените на матката се намират по-близо при аналния секс. Затова е по-лесно да се доближи до оргазъм. Маточният оргазъм се доближава при натискане на маточните стени. Трябва да се открие точния миг на навлизане. При някой дами се получава даже без навлизане. Просто посредством стимулация с пръст или език.

При вярната поза на навлизане в ректума се подтиква и G-точката даже през стената, която го разделя от вагината. Жените, които са го преживявали споделят, че оргазмът е даже с доста по-силна активност.

Ето по какъв начин да го преживеете и вие!

От вътрешната страна на бедрата има централизация на ерогенни точки и при мъжете, и при дамите. Започнете с масаж в тази част, а по-късно стимулирайте клитора с пръсти или език. С език може да се разказва кръг с доста нежни докосвания. Тази техника се назовава „ Розови листенца “.

Подготовката е доста значима. Мъжът би трябвало да се погрижи дамата да е оптимално отпусната и предразположена. Не би трябвало да се бърза с проникването. Прониква се с пръст или благодарение на лубрикант единствено когато дамата е задоволително възбудена.

Ректумът също взе участие. В неговата вътрешна част има нервни окончания както при вагината. За аналния оргазъм паузите са по-важни от придвижванията, които би трябвало да са плавни с лек напън. Не бързайте!

Продължителността на аналния оргазъм зависи дали е комбинират с маточен и може да продължи от 30 секунди до 3 минути. Ако дамата е спокойна и отпусната, може да е мощен и нескончаем, да протича на талази и спазми.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР