Всяка от нас се сблъсква с купища трудни решения в

...
Всяка от нас се сблъсква с купища трудни решения в
Коментари Харесай

Как да запазим любимите си дрехи при пране?

Всяка от нас се сблъсква с купища сложни решения в магазините за облекла. Изобилието е толкоз голямо и от време на време не ни е по никакъв начин елементарно в избора. Често си харесваме нещо, само че липсва нашият размер или цвят. Лутаме се по етажите на мола с часове, до момента в който най-после намерим най-хубавото за нас. След като сме минали през редица инциденти и сме изгубили от свободното си време сред щандовете в магазините, облеклата, които сме купили, са ни извънредно значими. Но както знаем, при прането постоянно облеклата се свиват или захабяват. Нито едно момиче не би желало това да се случи на обичаното му облекло, само че каквито и ограничения да подхващаме, резултатът е еднакъв.

За да се оправим с този проблем и да запазим облеклата си като нови, LG ни предлага цели две решения – новите модели перални, които могат да се погрижат и за най-фината материя. Двата вълшебен уреда  с потенциал на пране 9 кг и сушене 6 кг и с потенциал на пране 8 кг и сушене 5 кг имат функционалности, които ни дават опцията да перем съвършено, без да се постанова да се тормозим за качеството на облеклата си. Как е допустимо това?

Грижата за облеклата би трябвало да е на високо равнище, тъй като въпреки всичко това е просто материя, която елементарно може да се скъса, захаби, оцвети. Точно заради тази причина би трябвало да внимаваме както с перилните препарати, които използваме, по този начин и с машината, в която слагаме обичаното си облекло. Една от вълшебните функционалности на двете перални на  LG е за ободряване с пара. При нея се употребява пара вместо вода, с цел да улесни дълбокото разчистване, премахвайки гънките и миризмите от облеклата единствено за 20 минути. Накрая облеклата са безупречно чисти, а качеството им е като на преди малко закупени от магазина. Другата функционалност, която се грижи за качественото изпиране на облеклата ни, е тази за омекотяване с пара. Именно тя дава отговор на терзанията на потребителите, свързани с стандартните омекотители на химична основа, защото е безвредна и ефикасна тяхна опция.



Друго преимущество на пералните на LG е тяхната „ смарт " съгласуваност. Често си взимаме облекла, за които нямаме нужната стратегия за пране, по тази причина като опция избираме химическото почистване, което лишава от времето ни. Новите перални на LG са „ умни ” и оферират опция за свързване със смарт телефон. При елементарните перални, които нямат нужните режими, облеклата ви сигурно ще пострадат, тъй като материалът, от който са направени, не е очакван за пране при общоприет режим. Пералнята  LG с няколко клика единствено можете да свържете към телефона си и за секунди да изтеглите всички нужни стратегии. Независимо дали би трябвало да перете бебешки облекла, вълна, кашмир или друга материя, изискваща по-специален метод на изпиране, бързо можете да решите този проблем.



Когато избираме новите си облекла, би трябвало да се съобразяваме с цвета, формата, качеството, цената, сезона, модата и какво ли още не, само че към този момент сигурно не би трябвало да се тормозим за изпирането им. Свитите и захабени облекла могат да отидат непосредствено на боклука, а за останалите към този момент има две перални, които могат да се погрижат чудесно за всичко.

С поддръжката на LG
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР