Директорите предупредиха, че налагането на възрастови ограничения за сексуалното възпитание

...
Директорите предупредиха, че налагането на възрастови ограничения за сексуалното възпитание
Коментари Харесай

Директорите предупреждават срещу „безотговорни“ възрастови ограничения за сексуалното възпитание в училищата

Директорите предизвестиха, че налагането на възрастови ограничавания за половото образование ще попречи на учебните заведения да се опълчват на митовете и нездравословното наличие, което децата намират онлайн.

Очаква се тази седмица държавното управление да разкрие дълго чакани насоки, забраняващи половото обучение за възпитаници под девет години. На учителите също ще бъде казано да не водят " очевидни " диалози за секс, до момента в който учениците не са в 9-та година, което съгласно известията ще включва тематики като контрацепция, полово излъчени инфекции и аборт. Министрите също ще упорстват, че джендър идеологията е „ оспорван предмет “, който не би трябвало да се преподава самодейно.

Сексуалното обучение е наложително в междинните учебни заведения в Англия, до момента в който учениците в началните учебни заведения би трябвало да бъдат обучавани на „ основни градивни детайли на здравословното, уважителни връзки “. Ръководството беше разпоредено предходната година, откакто Риши Сунак беше подложен на напън от страна на депутати от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР