Всяка нова година започва с традиционните планове и обещания към

...
Всяка нова година започва с традиционните планове и обещания към
Коментари Харесай

Секс съвети за по-гореща и страстна нова година

Всяка нова година стартира с обичайните проекти и обещания към самите себе си, че ще бъде по-добра във всяко отношение от предходната.

Но какво ще кажете тази година с половинката да си дадете новогодишен обет, който да разпали още повече пристрастеността и интимните ви прекарвания под завивките ... Като да вземем за пример:

Приемете, че сексът не може да е съвършен. Не се поддавайте на легенди (или хвалби – съседите не вършат секс шест пъти в седмицата), а си създайте действителни упования за това какво е евентуално да постигнете и да измененията.

Разберете и се наслаждавайте на разликите сред вас и колегата ви, вместо да се пробвате да го превърнете във ваше умалено копие. Двама идентични сътрудници са композиция, която води до скучни прекарвания под завивките. Ако харесвате разнообразни неща, ще се окуражавате да пробвате разнообразни неща.

Разрешете някои проблеми в половото си минало, тъй че да имате благополучен полов живот в бъдеще. Никога не е прекомерно късно да получите помощ за сериозна контузия в секса и несъмнено е време да се отърсите от някои глупави комплекси, насадени ви от бившия/бившата.

Няма такова нещо като идеална връзка. Всички вършат взаимни отстъпки.

Честността не е най-хубавата политика. За да сте 100% почтени, ще би трябвало да изразявате всяка мимолетна полова мисъл, която имате за другите и всяка отрицателна мисъл за колегата или партньорката си. Нито едно от двете не е за препоръчване. Бъдете тактични, благи и задръжте най-грубите изрази, които обезверено желаете да изречете посред свада.

Приемете, че множеството двойки се влюбват и се разлюбват в хода на връзката. Нормално е да има върхове и спадове и това не трябва да ви плаши.

Правете секс колкото се може по-често, даже в случай че не сте в въодушевление да задоволите либидото си или да ощастливите колегата или партньорката си. Доказано е, че колкото по-често двойката прави секс, толкоз по-често го желае.

 двойка Thinkstock

Изглеждайте по най-хубавия вероятен метод, тъй че сътрудникът или партньорката ви да обича външната ви обвивка толкоз, колкото и вътрешното ви аз. Дори да си останете в събота вечер вкъщи, с цел да гледате филм у дома, няма да сгрешите, в случай че се облечете в хубави дънки и горнище.

Определяйте си дати за секс, вместо да чакате той да се случи. По този метод и двамата ще имате какво да очаквате. Ако не сте човек, който обича секса, това ще ви даде време да се настроите.

Бъдете смели и рисковани и обещайте да не се мръщите на всичко смело, което сътрудникът или партньорката предложи и което вие не харесвате.

 секс двойка Thinkstock

Говорете и разрешавайте половите проблеми, вместо да позволявате дребните неща да се трансформират в чудовища в спалнята. Но подбирайте деликатно борбите си и се концентрирайте върху всичко положително за половия ви живот и върху това, което се нуждае от оправяне.

Правете промени непрестанно. Променяйте един от следните детайли всякога, когато вършиме секс – времето от деня, когато го вършиме, стаята , в която го вършиме, облеклата, които носите, позициите, които избирате.

Започнете Новата година със " секс буркан ". Това е остаряла традиция, която работи. Всеки да напише 10 неща, които желае да опита. Вадете по едно листче всяка седмица и опитвайте. Когато бурканът остане празен, повторете с нови 10 стремежи.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР