Всяка молитва е насочена към някакви наши желания, които ние

...
Всяка молитва е насочена към някакви наши желания, които ние
Коментари Харесай

С тази молитва ще привлечем прекрасни неща в живота си

Всяка молитва е ориентирана към някакви наши стремежи, които ние същински желаеме да се осъществен, само че несъмнено е належащо мощно да повярваме в тях и да бъдем откровени, когато се молим да се случи обещано нещо. И през днешния ден сме решили да ви представим една страхотна молитва, с която можем да притеглим доста прелестни неща в живота си. Разбира се, значимо е всичко, за което се молим, да бъде от сърце, да бъде откровени и почтени. Само тогава нещата, които същински желаем ще дойдат в живота ни. Молитвата, която ще ви представим през днешния ден, е част от книгата „ Магическата мощ на разсъдъка “, чийто създател е Джоузеф Мърфи.

“Даровете на Бога – са моите блага. Аз употребявам всеки миг от деня. С мен са Божествената естетика, мир и обилие. Божията обич излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обграждане. Божествената обич ме лекува в този момент. Не се багра от зло, тъй като Бог е с мен. Аз постоянно съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената обич и мощ.

Аз настоявам, усещам, знам и имам вяра уверено и положително в това, че очарованията на Божествената обич и зоркост насочват, изцеляват и се грижат за всички в фамилията ми и за тези, които аз обичам. Аз по Божествен метод се напътсвам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията обич, истина и хубост. Аз чувствам по какъв начин през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в мозъка на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които приказвам, стигат там, където ги адресирам. Аз се веселя и възвеличавам признателност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е по този начин ”.

Тази молитва би трябвало да се споделя всяка заран и всяка вечер в продължение на най-малко един месец. Само тогава ще можете да се радвате на същинско благополучие и разцвет.
Александра БОЖИДАРОВА

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР