Всяка жена се съмнява малко или много в това дали

...
Всяка жена се съмнява малко или много в това дали
Коментари Харесай

5 признака, че мъжът ви изневерява

Всяка жена се съмнява малко или доста в това дали мъжът ѝ изневерява. Да, от време на време това е сладка ревнивост и може да разпали пристрастеността в леглото, само че от време на време може да се окаже изцяло основателна. И въпреки всичко, преди да предприемете каквото и да е деяние, би трябвало са сте изцяло сигурни, че мъжът до вас не е толкоз правилен за колкото се показва. В идващите редове ще ви представим 5 признака, които сигурно могат да ви бъдат алена лампичка, че нещо не е наред с взаимоотношенията ви.

Сексът се трансформира

Когато човек води две паралелни връзки, сексът е първият знак. Той може внезапно да се усили или внезапно да намалее. Отношението също се трансформира и това е доста осезаемо. Да, от време на време стресът в работата и всекидневието дават отражение, само че това е краткотрайно, а не непрекъснато.

Разсеян е и отчужден

Ако преди мъжът до вас ви е бил и прочувствена поддръжка, то това към този момент не е по този начин. Ако ви се вижда заплеснат, отчужден и към този момент не споделя с вас, то това е по този начин, тъй като си има друга. При съществуването на втора жена, не очаквайте той да стартира да споделя с вас детайлности от деня или пък какво се е случило на работа. Той към този момент го е споделил и няма потребност да го повтаря.

Промяна в отношението към вас

Преди ви е подкрепял за всяко нещо, шегувал се е с вас и даже ви е правил похвали. Сега нещата не стоят по този метод. Той ви се присмива за всяко нещо, безсрамен е, даже не желае да ви огледа. Спрял е с подаръците, изненадите и въобще се чудите дали това е същия човек, в който сте се влюбили. По всичко проличава, че той си има друга жена и вие сте просто домакинята у дома, за която непредпазливо е женен. Затова и отношението към вас е надменно.

Начинът на пазарене се трансформира

Да, всички двойки спорят, само че даже и методът, по който го вършат може да бъде издаващ. Ако има друга жена и тя знае за вашето битие, най-вероятно връзката ви се е трансформирала по неин съвет. Това не е най-сигурен метод да откриете дали половинката ви изневерява, тъй като смяната в причините може да се дължи и на прекомерно шерване с други хора. Ако въпреки всичко на разположение са останалите признаци, то най-вероятно гаджето ви си има друга и най-добре е да прекратите връзката си, с цел да не страдате още повече.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР