Всяка жена поне веднъж в живота си фантазира за секс,

...
Всяка жена поне веднъж в живота си фантазира за секс,
Коментари Харесай

Празнично помагало! Как жената сама да поиска по-груби игри в леглото

Всяка жена най-малко един път в живота си фантазира за секс, при който сътрудникът господства. Често обаче дамите се стесняват да споделят сходно предпочитание пред избраника.
Жената би трябвало да реши какво тъкмо желае: потребление на белезници, колан с жартиери, бандаж или единствено неучтивост на мъжа, който се демонстрира в шляпвания, внезапни придвижвания и други. Съответно оттласкването от персоналните желания ще спомогне по-лесно да се формулират предложенията към избраника.
Разговорът с възлюбения би трябвало да бъде прям. Важно е той да разбере какво не доближава на дамата.
По-добре е авансово да се изберат няколко пози, които ще придадат на секса търсената грубоватост и пристрастеност. Може и да се опитва. Завързването на ръцете на един от сътрудниците автоматизирано прави секса по-як.
Мъжът би трябвало да разбере, че грубостта в секса се харесва на дамата. В това няма нищо неприятно. Целият развой се управлява и е изцяло безвреден.
Грубият секс води до по-бърза възбуденост. Т.е. той може да бъде отлична въведения пред главния секс. Започвайки с леки ухапвания, пристрастеността ще се ускорява с всяка измината минута и надлежно мъжът самичък ще изиска да поеме самодейността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР