Всяка жена може да срещне своя мечтан принц от приказка,

...
Всяка жена може да срещне своя мечтан принц от приказка,
Коментари Харесай

Сложният живот на ниските жени

Всяка жена може да срещне своя желан принц от приказка, без значение от нейния растеж. Въпреки че множеството дами биха желали да имат растеж на модел, естеството на доста дами това не се slucvа, което може да бъде малко проблематично за тях.
Малкото е красиво и би трябвало да се погрижите за дребното - това изречение постоянно се произнася от ниски девойки, когато някой ги пита дали дребният им растеж е спънка за тях. Въпреки че могат (дори честно) да отрекат, че нямат комплекси по този въпрос, не може да се отхвърли, че ниските хора в доста ежедневни обстановки имат сложен живот. Проблемът с достигането до нещо е единствено първата точка в дългия лист с проблемите на ниските дами.
Комплексите са табу в нашето общество. Често даже не осъзнаваме по какъв начин този мъчно обсъждаем въпрос може да ни повлияе. Нараняване, което за разлика от външния тип, не може да бъде преодоляно от доста от нас, е комплексът с невисок растеж. Какво влияние може да окаже върху живота на ниските дами и в действителност ли е належащо да му обърнем повече внимание, в сравнение с си мислите?
Какво можете да извършите, в случай че сте ниска жена? Първо приемете височината си, а по-късно другите ще спрат да обръщат внимание на височината ви. Какво ще кажете за неуместните обстановки, в които сте попадали? Подхождайте към тях с комизъм, тъй като ядосването няма да промени нищо.
 Какво е да си миньонче? Какво е да си миньонче?
Когато ти си дама  с растеж по-малък от 160 см,  някак си светът е друг. Всичко е доста по-високо, в сравнение с ти си желае на...
Все отново, с какви компликации може да се срещне една ниска жена...
1. Ниските дами не се опасяват да се погледнат в огледалото. Те просто не протягат ръка към него
2. Готвенето също е образование за катерене
3. Достигането на пода от стола с крайници неведнъж е много мъчно
4. Ако сте ниски, би трябвало да стоите на първите редове на концерти
 Ежедневни комични обстановки, в които изпада всяка жена Ежедневни комични обстановки, в които изпада всяка жена
Хуморът е едно от най-хубавите неща на света, развеселява ни, забавлява ни и даже настояват, че е в положение да удължава живота. Всяка ж...
5. Самото извършване на покупки би било много предизвикателство за тази жена
6. Дузина възглавници под дъното и едвам тогава можете да видите пътя
7. Съкращаването на панталоните е от значително значение
8. Странно е чувството, когато даже приказните герои са по-високи
И въпреки всичко, даже и да сте нюска жена, ТОВА  е вашия сексапил, по този начин ви възприема света към вас. Така че, горе главата и самоуверено напред!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР