Всяка жена иска да е красива и привлекателна. Ако в

...
Всяка жена иска да е красива и привлекателна. Ако в
Коментари Харесай

Факти за подмладяване на лицето

Всяка жена желае да е красива и привлекателна. Ако в ранна възраст не е толкоз мъчно да се справите с несъвършенствата на външния си тип, то с прибавянето на години се появяват явни кожни промени. Това се отнася най-много за лицето, ръцете, деколтето. Тези зони са доста податливи на увреждане.

Разбира се, от дълги години експерти и лекари работят интензивно и търсят всички вероятни ефикасни средства в битката за младостта и хубостта. Въпреки че каквото и да се каже досега, съвършен способ не е фиктивен.

И въпреки всичко, напредъкът не стои на едно място. В новия век са изместени най-нови технологии, инжекциите и пластичните интервенции, които благодарение на нехирургична намеса могат да поправят всички недостатъци и доста да освежат кожата. Това може да стане, освен по лицето, само че и на цялото тяло. И по този начин, в този момент ще приказваме съответно за фотоподмладяване. За мнозина това е сносно позната процедура.

Прави се в салони за хубост благодарение на фотосоларни лъчи, които облъчват кожата. По този метод кожата се усъвършенства и обновява. Въпреки, че е напълно млада техника, процедурата е спечелила сърцата на доста дами на възраст над тридесет години.
Ябълков оцет за подмладяване
Знаехте ли, че ябълковият оцет не е потребен само за салатата, само че и за кожата ни? Тук ще ви представим няколко разновидността на приложе...
Прочети повече
Как става известно фотоподмладяването

Много просто! Факт е, че колкото и мощни да са били желанията да запазим хубостта и младостта, страховете ни от време на време се оказват доста по-силни. Процедурата е доста спокойна и безболезнена. Няколко часа, след нея може умерено да излезете и да се насладите на красивото слънце. Основното нещо, което би трябвало да запомните, е, че постоянно всичко би трябвало да се излагате умерено.

Мнозина са чували, че продължителното излагане на слънчева светлина е изпълнено с отрицателни резултати, върху кожата. Последствията от такива не са незабавно забележими. И по този начин, след известно време кожата стартира да старее бързо.

Съществува доста елементарен метод и той е, посредством излагане на кожата на специфична светлина, несъдържаща ултравиолетова радиация. За ултравиолетовият резултат е известно, че провокира по-ранно стареене на кожата.

Излагането на кожата протича под формата на светкавици, които се разпръскват във тип на обособени лъчи. В даден миг, може да има от две до шест части. Процедурата се прави благодарение на специфичен препарат, който е оборудван с кварцов филтър с потенциал минимум 30 J / cm. За елементарен човек тези цифри може да наподобяват изцяло неразбираеми, само че действително играят значима роля при избора на място за фотоподмладяване.
Какво ще се случи с кожата на лицето ви, в случай че го миете със солена вода?
Ако се замислите надълбоко, ще установите по какъв начин след всяка отмора на морето, лицето ви е по-гладко, по-чисто и въобще е променено към по-д...
Прочети повече
Колко трае процедурата за фотоподмладяване

Процедурата за фотоподмладяване лишава не повече от един час. Продължителността на курса е три до четири сесии, само че с дълга отмора във времето.

Противопоказания за фотоподмладяване

Този тип терапия има някои противопоказания. Такива би трябвало да се съблюдават, с цел да се избегнат затруднения по кожата. Процедурата не се предлага за хора с фототип 4 и 5 кожа. Противопоказана е и за хора със пресен загар. Не можете да употребявате услугата по време на бременност и кърмене. Също по този начин фотоподмладяването не е съвместимо с редица болести, а точно херпес, фотодерматоза и онкологични болести. И най-после, процедурата не може да се прави по време на приема от антибиотици.

Бъдете здрави и красиви!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР