Всяка жена има своите най-добри приятелки, с които споделя всичко. Най-сладката

...
Всяка жена има своите най-добри приятелки, с които споделя всичко.
Най-сладката
Коментари Харесай

Някои неща трябва да останат тайна: Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Всяка жена има своите най-хубави приятелки, с които споделя всичко.
Най-сладката тематика за разискване е гаджето и връзката. Има неща обаче, които не е добре да споделяте за връзката си, даже с приятелките си, тъй като те са прекомерно интимни и се отнасят до връзките ви. Представете си по какъв начин бихте се почувствали, в случай че най-съкровените ви моменти дружно бъдат споделени от колегата ви с неговите другари. 
Кои са нещата за връзката, които не би трябвало да споделяте даже с приятелките си? 

Твърде интимни подробности 
Интимният ви живот може да е бил обект на шерване с приятелките ви, до момента в който нещата не са били съществени или сте се срещали с някого просто за развлечение. Но в случай че имате връзка, която е сериозна, интимните детайлности би трябвало да си останат сред вас с колегата. Една постоянна и дълготрайна връзка се базира на доверие и умеене за бранене на секрети.

Тайни
Тайните, които си споделяте между тях с колегата си би трябвало да си останат нещо, което единствено вие знаете. Ако една връзка не е основана на доверие, тя няма да издържи дълго. Важно е да бъдете строги и правилни към това, което сътрудникът ви ви споделя, тъй като е симптом на зрялост и сериозен метод към връзките и връзката ви. 

Лоши привички
Ако сътрудникът ви има неприятни за вас привички, пробвайте се да говорите с него за тях, вместо да ги разгласявате измежду приятелките си. Така ще го злепоставите, а и няма да постигнете нищо друго, с изключение на да им дадете мотив за злословия. 

Не харесвате фамилията или приятелите му
Това, че не одобрявате роднините му или не се разбирате с тях е нещо, което единствено вие вероятно можете да измененията с подобаващ метод. Ако не стане, пробвайте да говорите с колегата си за проблемите, само че не споделяйте това с приятелките си. Не забравяйте, че това, което сте споделили може да стигне до ушите на половинката ви и това няма да му хареса. Човек не избира роднините и фамилията си и това може да го нарани. 

Подаръци, които не харесвате
Ако сте споделили на колегата си, че харесвате подаръка му, а зад тила му сте споделили таман противоположното пред приятелките си, това би било обидно. Той се е опитал да ви зарадва, само че не е съумял. Затова е по-добре да му го кажете по внимателен метод, вместо да го злепоставяте пред хората, които ви познават по-добре и знаят, че това няма да ви хареса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР