Всяка жена има свое виждане по този въпрос. На някои

...
Всяка жена има свое виждане по този въпрос. На някои
Коментари Харесай

Ужасните неща, които някои жени си мислят по време на орален секс

Всяка жена има свое виждане по този въпрос. На някои дами им харесва да виждат екстаза на половинката си, други го намират за гнусно, унизително и обидно, а трети - за елементарен метод да се измъкнат от половите завършения след дълъг и претрупан работен ден, написа trafficnews.bg. Но факт е че съвсем всяка го е правила и до момента в който мъжа си лежи и се любува на протичащото се, то дамите не стопират да мислят. И когато мозъкът им се развихри се раждат някои доста занимателни мисли.

„ Сигурно е извънредно, че го върша, единствено с цел да се измъкна от секса” – Често срещана мисъл, изключително при доста преуморени хора.

„ Пенисът му наподобява странно” или още по фрапиращото „ Боже, толкоз е грозен” – Ами… тук няма доста какво да кажем, освен… Анатомия!

„ Направо ще те накарам да се пръснеш!” – в случай че това е подкрепено от звуците му или израз на наслаждение – съвършено!

„ Не ми пипай косата!” – В този случай може да има няколко аргументи: не обича да я допират по косата, има нова прическа или тъкмо в тази обстановка и основава неприятно и унизително чувство.

„ Май е добре да пуснем малко музика, тъй като тези звуци ме убиват!” – Някои дами имат потребност от ентусиазъм или просто да се абстрахират от метода, по които звучи протичащото се.

„ Да, знам, че обичаш да си играя с нещата ти там долу” – Ами да, мъжете обичат „ игрите там долу”. Както и множеството дами.

„ Кажи ми, че тоя е най-хубавата свирка, която си получавал” – Както мъжете, по този начин и дамите имат потребност да знаят, че се оправят добре и че съумяват да задоволят половинката си.

„ Имай шанс да ми свършиш в устата!” – На доста дами тази част е извънредно неприятна.

„ Няма ли да свършваш към този момент, че ме заболя устата” - Болката в челюстта е доста постоянно срещана.

„ Слава Богу! Свърши!” – И следва мечтаната отмора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР