Всяка идваща година е символ на новото начало и надеждата

...
Всяка идваща година е символ на новото начало и надеждата
Коментари Харесай

Какво да облечете на Нова година спрямо зодията си

Всяка идваща година е знак на новото начало и вярата за по-добро, по тази причина се стремим да я посрещнем по отговарящ метод. Макар 2023 към този момент да чука на вратата ни, някои от нас към момента не са избрали тоалет за празника – било то поради натовареното им всекидневие или просто тъй като не са намерили подобаващия. Да, колкото и облекла да имаме в дрешника си, съвсем в никакъв случай нямаме такава, каквато ни би трябвало, нали? Ако към момента се колебаете какво да облечете, ето някои какъв вид тоалет би бил подобаващ за вас по отношение на зодията ви:

 

Овен

Овните са изявени водачи и са извънредно буйни. Те кипят от сила и обичат да са център на внимание, по тази причина аленото е уместно за тях. Изберете къса и екстравагантна рокля в този цвят и бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани.

Телец

Телецът също употребява облеклото си като средство да впечатли близките. За задачата дамите от тази зодия може да заложат на съблазнителна кожена рокля с изрязано деколте или с цепка на бедрото. Запомнете обаче, че би трябвало да изберете единствено едно от двете, в случай че желаете да бъдете в действителност стилни.

Близнаците

За да заблестят при започване на 2023 година, Близнаците би трябвало да заложат на пастелни тонове и пайети. Може да изберете също по този начин пола от тюл, с цел да заприличате на същинска самодива, за което даже героите от приказките биха ви завидели.

Рак

Раците обичат този празничен сезон, а нещо лъскаво и блестящо ще им разреши да блестят през нощта и да бъдат видяни, до момента в който честват с близки другари.

Макар това да не е задачата им, тъй като те са срамежливи по природа, резултатът несъмнено ще си коства.

Лъв

Лъвът желае да направи фешън изказване в новогодишната нощ.

Да бъде в центъра на вниманието е методът, по който той демонстрира същността си, по тази причина може да заложи на дръзка рокля с ниско деколте.

Дева

Девите избират елегантна и изискана визия, която излъчва жанр, прелест и грациозност.

Тази зодия може да заложи на елегантна рокля с голи плещи, като още по-примамливото за нея е, че ще може да я носи и при други мотиви. Все отново Девите обичат практичността, тъй че не очаквайте от тях да купят нещо за обещано събитие, в случай че знаят, че ще го захвърлят по-късно в дрешника.

Везни

Кадифен гащеризон, декориран с елегантни кристали?

Може да наподобява рисково за някои, само че това е идеалното облекло за Везни, които обичат да носят първокласни облекла и предмети – изключително за празненства и празненства. Това ще им помогне да отпразнуват това ново начало на 2023 година

Скорпион

Скорпионите постоянно залагат на съвършената черна рокля, която не е разголена, само че в това време ги прави извънредно съблазнително. Независимо дали залагат на транспарантни елементи, или висока цепка, визията им ще накара всички да се замечтан по тях.

Стрелец

Стрелецът обича да е душата на купона и по тази причина ще би трябвало да носи облекло, което му дава свободата да танцува и да се усеща удобно, само че в това време да наподобява стилно. Ето за какво те могат да заложат на прилепващ панталон с железни отражения и топ.

Козирог

Въпреки че Козирозите са склонни да бъдат по-консервативни, когато става въпрос за техния дрешник, това не значи, че те ще се облекат като монахини по време на новогодишните празненства.

Те обожават да носят рокля с игриви, привличащи вниманието елементи, които няма да ги попречват да бъдат зашеметяващи, когато навлизат в 2023 година.

Водолей

Този знак е прочут със своя съвременен жанр. На нова година обаче той може да заложи на класиката, като да вземем за пример да облече изчистен гащеризон и да заложи на ефектни аксесоари, които да добавят визията му.

Риби

Рибите са известни със своята тайнствена страна, която ще желаят да покажат и посредством облеклото си за празничната вечер. Те могат да изберат  дълга рокля с блестящ нюанс,  което ще им помогне да се трансфорат в същински русалки от приказките.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР