Всяка година звездите и планетите се нареждат по специален начин

...
Всяка година звездите и планетите се нареждат по специален начин
Коментари Харесай

Тези 3 зодии скоро ги очаква ослепителен успех в кариерата

Всяка година звездите и планетите се подреждат по специфичен метод и дават триумф на някои, до момента в който за други основават комплицирани обстановки в разнообразни сфери на живота.

Ето и знаменията, че тези зодии могат да чакат голям триумф в кариерата през 2018 година.

Овен

Зодия Овен я чакат две сполучливи години за бизнеса. Сатурн ще остане за две години и шест месеца в знака на Овен в 10-ия дом, който е обвързван с премиите и достиженията. Това значи, че вашето внимание ще бъде ориентирано към това, което желаете да постигнете. Ще разберете, че не би трябвало да губите време и да чакате триумф, а през 2018 година и 2019 година ще се доближите до вашите цели. Бъдете подготвени да се изкачите по стълбите на триумфа, за сметка на любовния живот.

Стрелец

Сатурн се намира във вторият ви дом. Това е планетата на дисциплината, само че също по този начин и дарове, които ще получите от извлечените поучения. Започнахте годината, като прегледахте бюджета си, само че ще получите преимуществото да намерите източник на спомагателен приход в профил. Тази година ще приложите по-практичен метод към парите и имуществото. Ще научите нови способи дейно да употребявате средствата си за спомагателни приходи и има късмет да получите финансова независимост, като употребявате това, което към този момент имате.

Риби

Сатурн преди малко напусна 10-ят ви дом за популярност и почести, а големият прогрес, който направихте в построяването на репутацията си в кариерата, в този момент ще се изплати. Може да почувствате, че началото на годината е малко постепенно, само че през второто тримесечие на тази година, към април, събитията ще стартират бързо. Фокусирайте се върху планове, които са в действителност значими за вас и не се тормозете за тривиални неща. Тази година хората ще се интересуват от вас и ще открият благоприятни условия за ново съдействие. Следвайте фантазията си и бъдете каквито желаете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР