Всяка година покрай абитуриентските балове родните звезди се връщат назад

...
Всяка година покрай абитуриентските балове родните звезди се връщат назад
Коментари Харесай

Рут Колева оплю баловете и показа своя СНИМКА като абитуриентка

Всяка година около абитуриентските балове родните звезди се връщат обратно във времето, когато самите те са завършвали учебно заведение. Спомнят си за тези училищен трепети и демонстрират каква е била модата в роклите и костюмите по тяхно време.

Певицата Рут Колева не остава по-назад и показа в обществените мрежи шокираща фотография от своя бал, на която мъчно бихме я разпознали. Още по-голям потрес провокира с хапливия си коментар, пробвайки се още веднъж да се прави на моралистка и интелектуалка.

" 13 години откогато брояхме като идиоти до 12. Няма по-безсмислено и жалко нещо, в действителност. От тогава до в този момент съм имала най-малко 200 доста по-красиви, вълнуващи, радостни и празнични вечери. Нито една от тях не е от " клишетата " прочее, (Нова Година...Коледа...дори рождени дни). За това и одобрявам дела като #сТенискаНаБала.

За жал тоя церемониал на простотията и вакханалията продължава да се случва. Да се мятат гюбеци, да се пилят гуми, да се крещи с цялостно гърло и не на последно място - да се хвърлят едни безобразни суми в възвишаване на най-провинциалното държание и тип, които може да демонстрираме като нация. Жалко е, в действителност ", написа Рут под своята фотография от бала.

" Лесно е да приказва, откакто си минал към този момент по тоя път, изживял си звездния момент в учебно заведение и така нататък Като е срещу празненствата, за какво самата тя е имала такова ", гневят се зрелостниците на устатата Рут Колева.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР