Всяка година по време на празниците рекламите по телевизията целят

...
Всяка година по време на празниците рекламите по телевизията целят
Коментари Харесай

10-те най-забавни коледни реклами

Всяка година по време на празниците рекламите по малкия екран целят да подкрепят нашето коледно въодушевление, измисляйки следващото рекламно обръщение в духа на празника.

За да ви потопим в многообразието от истински и забавни коледни идеи, на които заложиха рекламистите през годините, ще ви представим десетте най-забавни коледни реклами, правени до момента.

1. Harvey Nichols и идентичната рокля

Ако смятате, че няма по-голям призрачен сън от появяването на две дами в идентични рокли на коледно празненство, тогава идната реклама на Harvey Nichols е тъкмо за вас.

2. Best Buy и експресивният татко

Следващото ни предложение съчетава веригата магазини Best Buy и коледното обръщение на компанията: „ Най-добрите дарове получават най-хубавите реакции “. За да разберете какво имаме поради, изгледайте занимателното видео…

3. Love и Кара Делевин

Следващото ни предложение за известна коледна реклама включва известната американска звезда Кара Делевин и ексцентричните ѝ танцови придвижвания по време на видеото на Love.

4. John Lewis и ужасяващата коледна реклама

Може би идващото видео в листата ни ще ви се стори по-скоро ужасно, в сравнение с смешно, само че ви уверяваме, че рекламата е направена напълно с положителни планове.

5. Target и странната госпожа

Поредицата от коледни реклами на американският супермаркет Target съумя да направи известна странната госпожа от видеото по-долу. Нямаме визия коя е тя, само че към този момент доста американци могат да я разпознаят зареди рекламните клипове.

6. Love и Даутцен Крус

Следващото ни предложение от Love Magazine този път обаче не с Кара Делевин отпред, а с нейната колежка от Германия Даутцен Крус. Рекламата, в която прелестната Крус се забавлява на фона на „ All I Want For Christmas ” на Марая Кери, можете да видите по-долу…

7. Harvey Nichols и „ The Walk Of Shame ”

За да издигнат коледния дух през 2011 година, Harvey Nichols заложиха на занимателна реклама по отношение на известната разходка на срама, против която се изправят редица дами след бурна нощ.

8. Ловецът и черният комизъм

Ако сте фенове на черния комизъм, тогава идната коледна реклама е тъкмо за вас. (Можете непосредствено да преминете на идната при положение, че сте разпален фен на животните, тъй като краят на тази няма да ви допадне.)

9. Brooks Brothers и овцете

Какъв по-добър метод да рекламирате известната си марка за облекло от снимането на група овце, пеещи коледни песни? Точно това вършат компанията Brooks Brothers в идващото видео…

10. Elephant Studios и сладкото слонче

И до момента в който сме на животинска вълна, ще ви покажем и финалната коледна реклама от нашият лист. Без непотребни подсказки ще ви оставим в ръцете на Elephant Studios и тяхната къса коледна честитка…

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР