Всяка година по празниците баровете и дискотеките в Пловдив се

...
Всяка година по празниците баровете и дискотеките в Пловдив се
Коментари Харесай

Баровете в Пловдив вдигнаха летвата за 8 март

Всяка година по празниците питейните заведения и нощните заведения в Пловдив се надпреварват в организацията на обилните си празненства. Тази година за 8 март летвата е вдигната много високо. Конкуренцията пораства, дружно с цените и упованията на клиентите.

Като комплимент към всички дами в специфичния им ден ще ги зарадва Графа. В късните часове на вечерта той ще пее в прочут пловдивски клуб. Въпреки високата входна такса от 20 лева, напорът от искащи да посетят събитието е огромен. В тази връзка целесъобразно е да се подсигурите с предварителна резервация.

Най-новата дискотека в града пък ще зарадва своите клиенти с наличието на Азис във вечерта на 8 март. Женското празненство ще стартира след среднощ, а феновете на жанра ще могат да се радват на песните на изпълнителя чак до ранни зори. Ако желаете да се присъедините към събитието, ще би трябвало да заплатите още веднъж вход 20 лева Задължително изискване в нощния клуб е поръчка на бутилка алкохол, като цените на питиетата започват от 80 лева

Ако смятате да отпразнувате 8 март с охолно женско празненство, по-добре заделете пари занапред.

Какви са офертите на заведенията в Пловдив за 8 март – четете на следващия ден във вестник „ Марица “

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР