Всяка година на 3 март честваме Освобождението на България. Празникът

...
Всяка година на 3 март честваме Освобождението на България. Празникът
Коментари Харесай

За Луиза Григорова 3 март е двойно по-специален и важен, трогна със снимка и послание

Всяка година на 3 март честваме Освобождението на България. Празникът е доста специфичен за всички българи, които милеят за родината си, само че се оказва, че е двойно по-специален за една от най-известните ни млади актриси. Луиза Григорова показа, че Трети март за нея има изключително значение. Освен, че празнува Националния празник, тя чества и рождения ден на дамата, която ѝ е дала живот - нейната прелестна майка Ивет Григорова.

Виж още:

" Националният празник на България за мен постоянно е бил още по-голям! Днес е родена моята МАМА! Най-добрата мама, най-хубавата ми другарка. Няма какво повече да желая, имам всичко! ❤️ Тя е популярен човек, моя безконечна опора, постоянно подготвена да ме изслуша и да ми помогне, каквото и да се случва и колкото и да е часа. Благодаря ти, маме, за образеца, с който в този момент ще дисциплинирам моето дете ❤️❤️❤️❤️ Обичам те! ", написа актрисата към обаятелен кадър, на който я виждаме в компанията на майка си и дребния Бран.

Виж още:

Луиза несъмнено се вслушва в скъпите препоръки на майка си. Именно за своя най-хубава другарка през днешния ден дефинира майка си, а в телевизионно изявление Луиза си пожела един ден да има връзка със сина си, каквато тя е имала и към момента има със своята майка. Актрисата призна, че майка ѝ я е предразполагала през годините и тя в никакъв случай не е имала секрети от нея. Дори да е правила някоя пакост, постоянно е признавала.

Луиза постоянно се води и по препоръките, които майка ѝ и е давала през годините. Те са главно два - да бъде себе си и да е по-спокойна. Второто към този момент не било чак толкоз настоящо, защото с раждането на дребния Бран актрисата се трансформирала.

Виж още:


Изображение: https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР