Всяка година чуваме израза Нова година – нов късмет“. Оказва

...
Всяка година чуваме израза Нова година – нов късмет“. Оказва
Коментари Харесай

Огромно щастие чака тези три зодии през 2019 г.

Всяка година чуваме израза „ Нова година – нов шанс “. Оказва се обаче, че той ще бъде действителност за три от представителите на зодиака. Звездите са решили да орисат с доста благополучие тези знаци. Ето кои са те:

Везни

Време ви е за глътка пресен въздух. Казвайте " Да " на всички провокации и оферти, които ще получавате през 2019-а. Това е вашата година – вие ще бъдете безусловно във вихъра си. Вдигнете главата си високо, бъдете уверени и ви подсигуряваме, че ще пожънете доста триумфи.

Близнаци

Тази година ще бъде сполучлива за вас в професионален проект. Що се отнася до работа, няма да имате равни. Очаква ви промяна на работното място. Гарантираме ви, че смяната ще е към положително. Съдбата ще ви подаде ръка, предлагайки ви изкушаващо предложение за нова служба, което няма да можете да откажете. Най-хубавото от всичко е, че и финансите ви ще набъбнат.

Стрелец

Вашият шанс през 2019-а е любовта. Романтиката и пристрастеността ще порастват в живота ви. Ако нямате половинка в живота, то ще я срещнете през идващите месеци. Ако пък към този момент имате човек до себе си, то ще извършите значима стъпка в връзките си. Каквото и да ви чака едно е ясно, Купидон радикално ще се намеси в живота ви през 2019-а.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР