Всяка година броят на туморните заболявания нараства. Важно е да

...
Всяка година броят на туморните заболявания нараства. Важно е да
Коментари Харесай

Ароматизаторите и памучните калъфки са опасни за здравето

Всяка година броят на туморните болести нараства. Важно е да бъдат разпознати всички фактори, водещи до тази подла болест. Експертите са стигнали до доста плашещи разкрития, които ще втрещят всеки. Оказва се, че има няколко неща, които всички имаме в дома си, само че те в действителност ни убиват постепенно и трудно, докарвайки ни най-страшното заболяване.

В идващите редове обаче ще ви разкрием до какви заключения са стигнали специалистите. Редно е всяка стопанка да ги знае и да защищити фамилията си.

Всички постоянно използваме ароматизатори, изключително в банята и тоалетната. Необходимо е обаче да знаете, че те съдържат доста нездравословни съставки. По-добре е да помислите за други способи за вентилация. Най-добре отваряйте по-често прозорците.

Памучните калъфки усилват вероятността от развиване на рак, защото памукът е чудесно хранително вещество за пестициди и инсектициди. Земеделски производители пръскат с разнообразни химикали памука, с цел да го предпазят от вредители, написа jenata.blitz.bg. Изследователи откриват, че тези химикали са свързани с развиването на рак, тъй като у тях нормално има съставна част наречена глифозат. По-добре сменяйте калъфките по-често или ги сменете с такива от различен материал.

Друг рисков съставен елемент е елементарната багра. Проучване демонстрира, че поради някои бои се покачва рискът от онкологично заболяване, най-много на пикочния мехур, устата, панкреаса, белите дробове, както и левкимия.

Обърнете особено внимание и на мебелите си. Доста постоянно синтетичната кожа е направена от пластмасов полимер, наименуван поливинилхлорид, който е нездравословен за здравето ни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР