Всяка една връзка е уникална сама по себе си, но

...
Всяка една връзка е уникална сама по себе си, но
Коментари Харесай

20 години след първата среща - Ашанти и Nelly очакват бебе

Всяка една връзка е неповторима сама по себе си, само че има и такива, които са в действителност забавни. Като тази между Ашанти рапъра Nelly.
 Риана, Ашанти, Адел, Брус Спрингстийн, Mister Hard - 5 нови песни от седмицата
5 нови песни от седмицата

Риана се завърна

Двамата се срещат за първи път през 2003 година, като малко по-късно започнаха връзка, която продължи до 2013 година В продължение на осем години Ашанти и Nelly живееха живота си поотделно и никой не предполагаше, че в миналото могат още веднъж да се съберат.

Е, това се случи през 2021 година, когато музиката ги събра още веднъж на една сцена. През 2023 година пък публично оповестиха, че са още веднъж дружно като двойка. А тази година е ред две нови огромни вести.

От профила на Ашанти в Instagram разбираме, че 43-годишната изпълнителка е бременна и ще става майка. Бащата, несъмнено, е Корнел Хайнс, както е същинското име на Nelly.

Към момента обаче не разкриват детайлности към бременността. В изявление за Essence обаче Ашанти споделя другата огромна вест - двамата с рапъра са решили да се сгодят. Не е ясно за по кое време възнамеряват сватбата, само че това несъмнено е непредвиден процес на връзката им.

Докато това ще бъде първо дете за Ашанти, за 49-годишния Nelly ще е трето, като той има наследник Корнел III (21 г.) и щерка Шанел (26 г.). Освен това, от People напомнят, че рапърът оказва помощ интензивно в развъждането на племенниците си Сидни и Шон откакто тяхната майка и негова сестра Джаки, умря от левкимия през 2005 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР