Всяка домакиня знае, че печените чушки са безценна вкусотия през

...
Всяка домакиня знае, че печените чушки са безценна вкусотия през
Коментари Харесай

За трайна и вкусна зимнина: Добавете тази съставка към печен...

Всяка стопанка знае, че печените чушки са скъпа вкусотия през зимата. Сега е и моментът за консервиране на вкусните зеленчуци, а ние ще ви предложим изпитан метод с отлични резултати.

Ето како ще ви е нужно за приготвянето на печени чушки за зимата:

• Чушки

• Сол

• Аспирин

• Буркани

• Капачки

Как да ги приготвим?

Най-напред се заемете с почистването на чушките от дръжките и семенната им част. Самото изпичане може да протече по няколко метода, според от това дали живеете в къща с двор или в апартамент. Бихте могли да употребявате чушкопек, ламарина, сложена върху огън, барбекю, фурна или скара. Докато ги печете, не забравяйте да ги обръщате от всичките им страни. Бързи печени чушки по панагюрски След като приключите с това, идва ред на задушаването и беленето. Оставете ги горещи в тенджера с похлупак, тъй че да могат да се белят по-лесно. Някои хора избират да не ги белят, а непосредствено да ги затворят в буркани. Сами решете по какъв начин ще процедирате.

Ето, че идва най-важната част, а точно специфичната примес, която да добавите към всеки един буркан. На помощ идва аспиринът. Към всеки един буркан прибавете 1 натрошен аспирин и 1 равна чаена лъжичка сол. Сложете няколко чушки в буркана и по-късно поръсете със сол и аспирин. След това идва ред на стерилизирането и сме подготвени. Направете това и ще имате вкусни чушки за цяла зима, поучават от actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР