Всяка дама се стреми да изглежда добре, а борбата с

...
Всяка дама се стреми да изглежда добре, а борбата с
Коментари Харесай

Хем засища, хем сваля килограмите – вечерно диетично меню за цяла седмица

Всяка дама се стреми да наподобява добре, а битката с килограмите при някои продължава цяла безкрайност. е най-трудно осъществимо през вечерта изключително в случай че си лягате по-късно. Огладнявате, храната не е задоволително съгласно вас, а и в случай че сте на открито изкушенията са доста.
Има някои храни обаче, които може да хапвате вечерно време, без да ви е гузно, че незабавно ще се лепнат на талията ви. Хем ще сте сити, хем ще се храните здравословно. Какво по-хубаво от това? Представяме ви нашите оферти за всеки ден от седмицата:

Понеделник
 Японските монаси и тяхната диета, която смъква по кг дневно! Японските монаси и тяхната диета, която смъква по кг дневно!
Всички търсим всевъзможни атрактивни и бързи способи, с цел да влизаме във форма и да отслабваме.  Този специфичен хранителен режим, койт...

Нека началото на седмицата да стартира без консумирането на месни артикули през вечерта. Вместо свежа зелена салата, която хапвате прекомерно постоянно по време на режим, си пригответе задушени зеленчуци. Нашето предложение е 100 грама зеленчуци, 2 супени лъжици натрошено сирене, 100 г извара и супена лъжица овесени ядки. Нареждате в дребна купичка като редувате ред зеленчуци и ред от останалите артикули.
Към това може да добавите 1 гризина или препечена филия черен самун. Ако не можете да се откажете от солта, изпробвайте подпряване с лимонен сок. А в случай че харесвате люта храна – прибавете чили, то е бонус и за забързване на метаболизма.

Вторник

За вторника премията е пилешки гърди. Задушете към 100 грама от пилешкото, като авансово го овкусите с лимонен сок и черен пипер. За гарнитура прибавете един запечен или сварен картоф с допълнение зелена салата с домат и босилек.

Сряда

Всяка дама мечтае за нещо сладичко, а това предпочитание се ускорява, когато е на диета. Затова за срядата е предназначен обичаният сладкиш, само че пресъздаден по по-здравословен метод. Просто е – заменете бялото брашно с овесено такова, а захарта намалете и заменете с мед или кафява. Ако към сладкиша ви има и сметана – заместете я с нискомаслена извара, а сушените плодове с пресни.
 Диетата на младостта и дълголетието Диетата на младостта и дълголетието
Дори в детските приказки може да се срещне концепцията за безконечната младост. На процедура обаче няма балсам срещу стареене и естественият про...

Четвъртък

Чували ли сте за реверсивна диета? Тя е все по-известна и се състои в това, че закуската се изяжда за вечеря. Например по този начин познатият ни омлет вместо за закуска, пригответе като последно хранене за деня – 1 яйце, 2 белтъка, чаша спанак, малко сирене, домати или чушки. Не добавяйте сол, заменете я с червен пипер, зелени подправки, черен пипер, лимонен сок.

Петък

Ароматни пилешки кюфтенца и задушени зеленчуци ви звучи изкушаващо, нали? Особено подобаваща вечеря за завършек на работната седмица. Как се подготвя?
•    Замесете кайма от пилешкото филе, настъргани пълнозърнести сухари, белтък, черен пипер, куркума и джинджифил;
•    Изпечете във фурната;
•    За гарнитурата използвайте задушени китайски гъби, соеви кълнове и настъргани моркови;
•    Избягвайте прибавянето на сол и количеството соев сос.

Събота
 Причини, заради които не отслабвате макар диетата и спорта Причини, заради които не отслабвате макар диетата и спорта
Аз съм на диета и не слабея - има ли идеална диета за намаляване? В интернет можем да прочетем за отслабващите резултати на разнообразни д...

За уикенда си припомнете обичаните детски закуски. Пригответе домакински тутманик, само че с извара вместо сирене. Не използвайте масло, а олио. Използвайте брашно в съответствие 1:1 – бяло брашно – типово брашно.

Неделя

За неделята си пригответе кайма от пилешко филе още от кюфтетата от петъчната вечеря. В леко намазнена тава редувайте от каймата и лозови листа. Ще получите отворени лозови сарми, които може да гарнирате с кисело мляко по желание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР