Всяка дама оценява подобаващо изискания вкус на представителите на силния

...
Всяка дама оценява подобаващо изискания вкус на представителите на силния
Коментари Харесай

6 аромата на мъжки парфюми, които жените обожават

Всяка дама прави оценка уместно изискания усет на представителите на мощния пол, а в случай че той е комбиниран с обичан неин мирис, резултатът е обезпечен. Отдавна уханията не са оръжия единствено за дами, а участват в сбирката от домашна козметика и на мъжете.

Кои са видовете аромати, които притеглят нежните създания? Те са няколко разновидности, а изборът зависи към този момент и от персоналните желания.

Дървесни нотки

Мъжки парфюми, които съдържат дървесни нокти, се оферират от множеството известни марки. Това е извънредно неустрашим и настоящ мирис. Земното му лъчение основава чувство за непоклатимост и мощ, което може да впечатли всяка жена, както и да разсъни възхищението й.

Пикантни съставки

Интересните подправки, канелата и острите за обонянието съставки преобладават със своето наличие и несъмнено са желани от дамите. По-възрастните джентълмени неслучайно ги избират, тъй като познават въздействието им върху близките. Пикантните „ частици “ са за тези мъже, които ще възпламенят пура, а не цигара, които имат високо самочувствие и тежест в обществото.

Създаден от кожа

Макар да не е основан безусловно от кожа, парфюмът, който прилича този мирис, разсънва пристрастеностите на дамите. Авантюристичните кавалери могат умерено да се ориентират към този тип артикули, с цел да показват своята буйна природа. Всъщност има ли жена, която да не се вълнува от каубои и мъже в черни кожени якета?

Свеж като цитрус

Това са универсални, унисекс аромати, които подхождат и на двата пола. Нищо чудно, в случай че дамата до вас утвърди покупката ви, да се възползва и самата тя от нея. Стилът на младите мъже е в синхрон с цитрусовите ухания и подсигуряват прохлада през целия ден.

Тревисти или ментови

Властните мъже и бизнесмените избират ароматите с включени ментови, тревисти и билкови екстракти. Със сигурност формулата не е непокътната единствено за тях, само че пък дамите също ги харесват, което значи, че по всяка възможност ще спечелите вниманието им. Натрапчивият и привличащ резултат играе ролята на магия при контакт с другите, което от време на време обаче може да бъде и нож с две остриета. Парфюм се избира умно и се преценява със обстановката, не прибързвайте с импулсивни решения.

Цветята не са това, което бяха

Днес лавандулата и жасминът не са толкоз страшни в очите на мъжете, а дамите, които харесват разкриването на сензитивната страна на мощния пол, ще одобрят този ход. Уверените мъже могат да си разрешат да рискуват и не би трябвало да се движат в рамки, нито да се водят от отживелици. Цветята от дълго време не са това, което бяха, а розовите нюанси от години владеят и мъжкото облекло.

Мъжки парфюми от магазин За индивида
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР