Всяка авиокомпания се стреми да си изгради своя репутация, осигурявайки

...
Всяка авиокомпания се стреми да си изгради своя репутация, осигурявайки
Коментари Харесай

Знаете ли кои са авиокомпаниите с най-красиви стюардеси?

Всяка самолетна компания се стреми да си построи своя известност, осигурявайки най-високо равнище на обслужване на пасажерите си.

Приветливата и общителна стюардеса на борда на лайнера оставя прелестно усещане и кара пасажерите още веднъж да употребяват услугите на превозвача.

Ето за какво, с цел да заеме тази значима позиция, всяка кандидатка би трябвало да дава отговор на високи условия. Девойките би трябвало да са възпитани, образовани и да бъдат извънредно красиви.

Онлайн платформа, обслужваща пасажери от целия свят, попита потребителите си в коя самолетна компания работят най-красивите стюардеси. Клиентите сформираха своя ранглиста – топ 10 на самолетните компании с най-красиви стюардеси.

Клиентите сформираха своя ранглиста – топ 10 на самолетните компании с най-красиви стюардеси.

Air Asia – стюардесите на малайзийската нискобюджетна компания попадат в листата неслучайно. Те са ослепителни красиви дами с червени настоятелен костюми и изгледжат по този начин, като че ли токи-що са слезли от корицата на фешън списание. Клиентите харесват доста обслужването и външния тип на тези дами. Както несъмнено и ниските цени на билетите

Emirates Airlines – както е известно, тази самолетна компания се слави с най-висока класа. Не всеки може да си разреши да лети с техните самолети. Затова и девойките, които попадат в екипа на бордния личен състав, са в действителност незабравим тим. Вискоите условия се отнасят за всички на борда на самолета. Пилотите да вземем за пример минават през спомагателни проби. Всичко е направено по този начин, че богатите пасажери да са удовлетворени от обслужването.

Thai Airways – националният транспортьор на Тайланд обичайно получава доста похвални мнения за качеството на обслужването. Наред с това пасажерите изпадат във екстаз, когато видят стюардесите, облечени в луксозни тоалети.

Cathay Pacific – самолетната компания, чието седалище е в Хонконг, може да се похвали с най-привлекателните стюардеси в цялостен Китай. Този транспортьор има добра известност и поради високото качество на обслужване.

Qatar Airways – през 2017 Qatar Airways беше оповестена за най-хубава самолетна компания в целия свят. Този транспортьор предлага качество, което кара съперниците му да положат големи старания, с цел да го изместят от първото място. Стюардесите прелестно се оправят с задачата на домакини на борда, като съчетават професионализъм, вежливост, грациозност и хубост

Lufthansa – транспортьор номер едно на Германия се слави с положителни услуги и търсенето на противоположна връзка с клиентите. Стюардесите му са определени от всички етнически групи в Германия и някои могат да се похвалят с екзотична хубост. Забележително е, че немската компания е измежду първите, започнали да образоват дами за водачи.

Virgin Atlantic – английският первозвач също има положителни мнения за качеството на обслужването. Стюардесите му пък с яркочервените си костюми не наподобяват въобще като инцидентни девойки, хванати от улицата.

Air France – френската компания попада в листата с помощта на положителното обслужване на налични цени. Тоалетите на стюардесите ѝ пък са приети за най-елегантни, напомнящи стила на 50-те години. В допълнение, пасажерите не могат да устоят и на приятния френски акцент на девойките.

Аэрофлот – чужденците се дивят пред хубостта на съветските девойки, които работят в самолетната компания. Стюардесите са деликатно подбрани – да са стройни, високи, елегантни, отзивчиви и усмихнати.

Singapore Airlines – девойките от тази компания завоюваха премията за най-хубаво обслужване за 2017 година. Те вървят на работа с азиатско усърдие и успокоение. Тяхната екзотична хубост се акцентира от костюмите, съответстващи на традицонния жанр.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР