ВСС отстрани главния прокурор Иван Гешев. Единственото по-лошо нещо от

...
ВСС отстрани главния прокурор Иван Гешев. Единственото по-лошо нещо от
Коментари Харесай

Анализатор обяви сензацията на годината: ПП се вливат в ГЕРБ, а ДеБъ – в ДПС

ВСС в профил основния прокурор Иван Гешев.
Единственото по-лошо нещо от това в никакъв случай да не си достигнеш фантазиите е някой различен да ги доближи вместо теб.
Мечтите на кръга „ Капитал “ те да смъкват Гешев, с цел да го сменят със собствен, в този момент се реализират от другия тим. И нито Надежда Йорданова, нито Христо Иванов ще помиришат мястото, за което кръгът се бори от години. В интерес на истината не им доближи храброст даже да заемат поста министър на правораздаването, който да взе участие интензивно в свалянето на Иван Гешев. И трансферираха отговорността на незнайния Атанас Славов.
Мечтите за така наречен правосъдна промяна също са на път да се осъществен: “Реформата Движение за права и свободи “ ще начертае бъдещето на правораздаването у нас, а „ Конституцията Пеевски “ ще последва „ Димитровската “ и „ Живковската “. И цялата тази „ стратегия най-много “ за ГЕРБ и Движение за права и свободи ще се случи без демократични митинги на жълтите павета, само че с демократични гласове “за ” в Народното Събрание. Цената на обединението.
Най-големият неуспех не е да не си сбъднеш фантазиите, а различен, освен това враговете ти, да ги осъществен за себе си. Пред теб, че и на твой тил. Целият план на демократичната платформа в последните 10 години се срутва като къща от карти пред очите ни. Остава единствено едно мощно предложение за началник на ДАНС да мине и цикълът е завършен, а с него и ерата „ градска десница “, която се роди на жълтите павета през 2013-та. После напряко Политическа партия да се вливат в ГЕРБ, а Демократична България – в Движение за права и свободи.
 
От профила във фейсбук на анализатора Кристиян Шкварек
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР