Вследствие на присъединяването на България в Шенгенското пространство от края

...
Вследствие на присъединяването на България в Шенгенското пространство от края
Коментари Харесай

Промяна на изходите за вътрешни полети на България Еър на летище София

Вследствие на присъединението на България в Шенгенското пространство от края на март 2024 година се постанова смяна и на летище София по отношение на изхода, употребен от пасажерите за вътрешни линии в страната, оперирани от националния транспортьор.

Летище София осведоми пътуващите лица, че считано от 3 април, всички полети до Варна и Бургас ще се реализират на изходите, ситуирани във вътрешната част на Терминал 2, а не на особено обособения излаз Д1, както беше до момента.

Пасажерите на " България Еър ", които пътуват до Варна и Бургас, се предлага да дойдат на летището не по-късно от 2 часа преди полетното разписание, с цел да имат задоволително време за целия развой по инспекции, регистрация за полет и отклоняване към самолета.

Припомняме на пасажерите, че предварителната регистрация за съответния полет може да се направи онлайн в комфортно за тях време и място, като по този метод се заобикаля чакането на дълги опашки на летището. При пътешестване с багаж, той следва да се съобщи за слагане на етикет и регистрация за полета на обособено гише Drop off или Check-in на летището. Това може да бъде направено най-късно до един час преди плануваното политане на самолета. Пасажерите, които пътуват без багаж би трябвало да запазят бордната си карта в електронен тип или да я разпечатат и да дойдат на летището най-късно 40 минути преди полета.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР