Всичко започнало на 22 януари тази година и продължило до

...
Всичко започнало на 22 януари тази година и продължило до
Коментари Харесай

Страхотия: Младата Деси бродила с нож из столичен квартал и вършила зверства наред

Всичко почнало на 22 януари тази година и траяло до 27. В този интервал 29-годишната Десислава Методиева е лишила от разнообразни търговски обекти (магазини за алкохол, цигари и хранителни стоки), находящи се в кв. „ Овча купел “ в столицата, разнообразни по мярка парични суми.

За задачата Десислава била въоръжена с нож, чрез който отправяла закани към чиновниците на обектите, принуждавайки ги да й предадат оборотните суми.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в хода на което на Методиева е повдигнато обвиняване по член 198, алинея 1, вр. член 26, алинея 1 Наказателен кодекс (грабеж при изискванията на продължавано престъпление).

В 08 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи юноша на 21 години е подал сигнал, че на 27.01.2018 година, към 01.00 часа, в с. Казичене, на стълбите на казино, незнайно лице го е блъснало с железен прът в лицето и му лишил сумата от 560 лева, По случая е формирано досъдебно произвеждане, в хода на което е открит причинителя. На нападателя е повдигнато обвиняване по член 198, алинея 1 Наказателен кодекс.

Предвид високата социална заплаха на действията, на лицата е наложена мярка задържане под стража за период до 72 часа.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден се разбра за нов безочлив грабеж в столичния квартал „ Хиподрума”, само че полицията не дири крадеца .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР