Всичко това, което се случва във Войводиново и други населени

...
Всичко това, което се случва във Войводиново и други населени
Коментари Харесай

Джамбазки: От мърлящина държавната администрация не желае да се справи с ромския проблем

Всичко това, което се случва във Войводиново и други обитаеми места на страната, е в следствие от " мърлящината на държавната администрация, която не желае да се оправи с ромския проблем ". Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването " Събуди се " по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ през днешния ден в отговор на въпрос от водещата за какво политиците като че ли " одеве са паднали от Мелмак " и чак в този момент схващат, че съществуват противозаконни постройки във Войводиново.
В ефир Джамбазки упрекна в " мърлящина " и правосъдната система у нас. Той уточни, че към момента продължава практиката да се осъждат лица, които към този момент са с по няколко присъди и още веднъж са на улицата, сключили са съглашения и не са там, " където им е мястото ". Евродепутатът бе безапелационен, че противозаконните ромски катуни и гета трбва да бъдат отстранени и доста ясно би трябвало да се разбере, че те пораждат напрежение.
" Трябва да бъдат отнети и съборени освен катуните на бедните, а и на тези, които направиха големи имения - по този начин наречените " барони ". След това, ще отидем и при тях. За десетки къщи и покои на барони съм направил всичко, което може да се извърши, като активност. Питал съм Национална агенция за приходите, прокуратура, ДНСК, Агенция по приходите и така нататък Отговорите са безумни и са измиване на ръцете. ", съобщи Ангел Джамбазки. Той счита, че администрацията на приблизително управническо равнище се опасява да откри решение на ромския проблем, защото се бои какво " може да им се случи по-нататък ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР