Всичко това, което се изсипа върху колегата Владислава Цариградска, е

...
Всичко това, което се изсипа върху колегата Владислава Цариградска, е
Коментари Харесай

Нели Куцкова: Всичко това, което се изсипа върху колегата Владислава Цариградска, е дирижирано

„ Всичко това, което се изсипа върху сътрудника Владислава Цариградска, е дирижирано. Въпросът е можем ли да стигнем до поръчителите – аз се колебая, че ще се случи. Не би трябвало да се замита това, до което е стигнато. “ Това съобщи арбитър Нели Куцкова.

„ Надявам се повече сътрудници да са склонни да приказват. Не си мислете, че няма и други сходни случаи, които не са обществени досега ”, добави тя.

„ Всичко това, което се изсипа върху сътрудника Владислава Цариградска, е дирижирано “

За потреблението на СРС-та, Куцкова разясни, че това е обвързвано с тайната на съвещанието:

„ Когато трима съдии разискват дело, никой различен не би трябвало да знае. Оказва се, че когато са се произнасяли сътрудниците в кабинета, са били подслушвани, което е нарушение на тайната на съвещанието. “

„ Мартин Божанов – Нотариуса се е държал надменно и е заплашвал съдии в правосъдно съвещание води до два извода – или е извънредно нахален, или е имал сериозен тил, с цел да си разреши нещо такова ”, счита тя.

Започва инспекция от правосъдния министър дали марин Божанов – Натриуса е бил предпазено лице, напомня SafeNews.

Разследващият публицист Николай Стайков изнесе данни в границите на извършеното чуване, че Мартин Божанов – Нотариуса е бил със специфичен превоз и защита, каквато се дава на лица, които са предпазени в границите на наказателното произвеждане.

„ Би било в действителност доказателство за доста висока степен на защита и навлизане на тази незаконна мрежа в органите на съда и прокуратурата, в случай че това тъкмо лице е употребило такава отбрана ”, сподели правосъдният министър Атанас Славов.

Според него казусът в потребление на СРС-та против магистрати. Но и като цяло е доста сериозен. Славов разяснява, че би трябвало да се приготвят законодателни промени.

Източник: NOVA

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР