Всичко се дирижира политически. Визирам един велик ум - Валери

...
Всичко се дирижира политически. Визирам един велик ум - Валери
Коментари Харесай

Райко Живков: В момента, в който поскъпва токът, парното и газът, всички се изсипаха в Асеновград

Всичко се дирижира политически. Визирам един популярен разум - Валери Симеонов, който като вицепремиер споделя ”аз съм на ваша страна ”. Това съобщи общинският консултант от Пазарджик Райко Живков в ефира на предаването ”Офанзива ” по Канал 3. " Има една каста, която е интелигентна е работлива и съблюдава законите. Проблемът на ромите е, че процентът на грамотни е дребен за съпоставяне с грамотните. Огромен % от ромското население не съблюдава законите и вгорчава живота на останалата част от населението”, съобщи от своя страна националистът Боян Расате, който направи конкретизиране, че няма нищо с ”Обединени патриоти”.

”Не се търси първопричината за споровете,а медиите незабавно подхващат тематиката ”ромите са виновни”. Каква е виновността на старците и майките с дребни деца, които трябваше да изживеят всичко това. В момента, в който нараства токът, парното и газът, всички се изсипаха в Асеновград”, счита още Райко Живков.

”Ако на вас ви е благо за вашата общественост, ще посочите отговорните с пръст, а няма да ги защитавате”, сподели още Боян Расате. Всичко се дирижира политически. Визирам един популярен разум - Валери Симеонов, който като вицепремиер споделя ”аз съм на ваша страна”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР