Всичко съм простила на Орхан. Даже съм му писала съобщение

...
Всичко съм простила на Орхан. Даже съм му писала съобщение
Коментари Харесай

Бившата на Орхан Мурад: Оставих живота си в Дубай, за да бъда до него, когато беше ограбен от бившата си

" Всичко съм дала прошка на Орхан. Даже съм му писала известие с благопожелание за леко раждане на новото му детенце. Когато прощаваш, е доста леко на душата. Има болежка от несправедливост и неправилни действия, само че в името на децата човек би трябвало да се държи добре и да се опитваме да беседваме обикновено. "

Това показа пред " България Днес " Шенай Кузева, някогашната брачна половинка на фолкизпълнителя Орхан Мурад. Тя има формален бракоразвод с легендата на балканската музика и си върна моминското име Кузева.

Докато чака появяването на второто си внуче - момче от Сузанита, Шенай връща лентата обратно за събития от времето на брака й с изпълнителя на " Хиляди слънца " и " Ново гадже ".

" На 4-ия ден след изписването ми от болничното заведение, когато родих Сузи, Орхан ме взе да оказвам помощ за фотосите на видеоклип. Не искаше никой различен да оказва помощ за клиповете, а единствено аз. Всичко, нужно за клипа, провеждам - закупувам облекла и гладя, прецизирам места за фотоси и участници, возя го с колата, следя по какъв начин се снима и управлявам. Изстисквах кърмата си в друга стая по време на клипа, бях родила Сузи преди броени дни. Много жертви направих за егоизма му все той да е добре ", споделя Шени.

" Лишавала съм децата си от внимание поради Орхан. Плътно бях до него, цяла България е очевидец. И е доста неприятно при разлъка да се не помни всичко това от хората. Колкото и добрини да правиш, когато се разведеш, всички упрекнаха мен, а не знаеха същинската причина и че Орхан изиска развода. Изкара ме като някогашната му жена, която го ограби. А ние не видяхме лев от него ", споделя още някогашната половинка на Мурад.

Шенай разкрива и случай, в който лекари с лазер горили големи мазоли на краката й, а единствено след час тя още веднъж возела Орхан с кървящи пети до ресторант в Павел баня, където артистът имал присъединяване.

" Оставих живота си в Дубай, с цел да бъда до него, когато беше ограбен от някогашната си и нямаше лев. Претърпяла съм доста такива неудобства и в никакъв случай не съм го предала. Правила съм го на драго сърце. Но боли, когато не е прието. Орхан знае и даже едно извинявай не сподели. Тази дума при него просто не съществува. Много е мъчно да съжителстваш с подобен човек, който не знае също и думата благодаря ", добавя майката на Сузанита.

" Много желаех да си имам наследник дружно с двете ми дъщери. Дори бях подготвена да си осиновим момче. Предложих на Орхан, само че той не се съгласи. Сега ориста ми се отблагодарява с двама внуци - Александра има момче, а Сузи чака всеки миг нейното ", прибавя Шени.

След като за повторно пребори рак и се подложи на разкрасителни процедури в влиятелна турска клиника, Шенай е в трепетно очакване на втория си внук. Очаква се Сузанита да даде живот на момче до броени дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР