Всичките шест конзоли на Sony са уникални системи, дали ни

...
Всичките шест конзоли на Sony са уникални системи, дали ни
Коментари Харесай

Strategy Analytics: Nintendo ще изпревари Sony като топ конзолен производител през 2019 г.

Всичките шест конзоли на Sony са неповторими системи, дали ни някои от най-хубавите игри в историята. Последните шест конзоли на Nintendo са морално стар хардуер с евтини трикове и проблематична поддръжка. Но съгласно анализаторите от Strategy Analytics, на върха на конзолния бизнес се приготвя рокада.
Компанията твърди, че Nintendo ще изпревари Sony като топ конзолен производител през 2019 година Това ще бъде първият път от 2009 година насам, когато с помощта на Wii стогодишната компания бе отпред на пазара.

Твърдението обаче е толкоз на ниска цена, колкото и себестойността на подпора на Nintendo.

Това, което Strategy Analytics в действителност има поради е, че чака през 2019 година Nintendo да продаде повече бройки от своята Switch подпора, в сравнение с Sony от PlayStation 4: надлежно 17.3 милиона против 17.1 милиона.

Не е мъчно да забележим къде е грешката на тази логичност. Сравнението на 5-годишната PS4 с новата Switch явно не е съществено. Огромната част от тези, които са желали конзолата на Sony, към този момент са се сдобили с нея. Но когато другата есен (или най-късно през 2020 г.) на пазара излезе PS5, Switch още веднъж ще остане безнадеждно обратно като хардуер и поддръжка.

Microsoft ще бъде на далечно трето място и през 2019 година с едвам 10 милиона Xbox One продадени конзоли, твърди Strategy Analytics. Поне тук „експертите“ са познали.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР