Всички знаем историята и за участие в риалити шоу Ергенът“,

...
Всички знаем историята и за участие в риалити шоу Ергенът“,
Коментари Харесай

Пълен обрат! Вижте как Пам Велидис се промени след „Ергенът“

Всички знаем историята и за присъединяване в риалити шоу „ Ергенът “,  на Пам Велидис и есеистката plus size модела. Пам съумя да влезе в няколко напрегнати обстановки до момента в който участваше в риалити шоу „ Ергенът “, след което показа своите възгледи по тематиката в персоналния си профил във Facebook.

 

Пълен поврат! Вижте по какъв начин Пам Велидис се промени след „ Ергенът “

 

 

След овакантяване на шоуто Пам прави цялостен поврат. Бляскавата червенокоса е съумяла да смъкна близо 10 кг след напускането на предаването „ Ергенът “  . Пам постоянно споделя фотоси по какъв начин тренира във фитнеса. Истината обаче е, че тя стартира да спортува интензивно още преди да влезе в шоуто.

А повода за промяната е нейна другарка. „ Всъщност отслабнах с 10 кг. Натрупах доста мускули. Тренирам  още от преди началото на шоуто „ Ергенът “. Не съм спряла до през днешния ден. Ходя на фитнес 5 пъти седмично “, разкрива Пам.

 


Любимото й фитнес занятие са упражненията за крайници. Пред почитателите си в обществените мрежи тя показа, че може да вдигне 200 кг. През годините Пам посещава разнообразни типове спортнове- зумба, табо… само че тя не тренира, с цел да има изваяно тяло, а за събаряне на всевъзможни килограми. „ Имам стрии, имам целулит, само че не се тормозя “, самоуверено разкри тя. Приятелите й пишат в профила й, че знаят същинската й цел да се появява в излъчвания като „ Ергенът “, където всички останали участници са напряко манекени.

 

Въпреки обидите, които тя е получавала поради наднорменото си тегло, Пам отговоря: „ Никога не съм била демотивирана от това, което другите хора споделят за тялото ми. Тренирам се да бъда във форма и мощна, а не да бъда слаба непременно “, добави Пам.

 

За нея сексът не е тематика табу, както се разбра в шоуто “Ергенът “  , Пам показа, че е доста добра в леглото… 32-годишната карнобатчанка разяснява, че за нея галенето е изкуството и обменяне на сила, написа „ България през днешния ден “.

 

 

Вижте още забавни тематики при нас:

 infomax-logo-50-15-HW

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР