Всички знаем добре, че трябва да четем дребния шрифт.Или поне

...
Всички знаем добре, че трябва да четем дребния шрифт.Или поне
Коментари Харесай

Жена спечели $10 хил., след като прочете дребния шрифт в договор

Всички знаем добре, че би трябвало да четем дребния шрифт.

Или най-малко да прочетем написаното с едри букви, преди да подпишем какъвто и да било контракт.

Но постоянно, изправени пред голям текст, ние одобряваме, че това е просто неясен юридически диалект и слагаме автограф, без да знаем какво тъкмо подписваме.

Но в случай че до момента не сте научили урока си, сигурно имаме спомагателен тласък, който несъмнено ще ви накара идващия път да обърнете внимание на всичко изписано.

Миналия месец учителка завоюва 10 000 $, откакто прочете дребния шрифт, оповестява T+L.

Донелан Андрюс прочита цели седем страници текст от застраховката, която подписва за пътуването си, когато се натъква на изречението: „ Ако сте стигнали до тук, то вие сте един от дребното клиенти на Tin Leg, които преглеждат целия документ. "

SquareMouth - компания за застраховки при пътувания, задава въпрос към потребителите, който е прикрит в раздел от контракта с малък шрифт.

Андрюс го открива и се свръзва с компанията, която й дава премия от 10 000 $.

Освен нея, компанията подарява и 10 000 $ на благотворителна организация за детска просветеност и по 5000 $ на двете учебни заведения, в които Андрюс преподава.

„ Винаги чета всеки контракт, който подписвам. Този път това в действителност ми се изплати ", споделя учителката.

Тя може да се гордее и с обстоятелството, че преди нея 65 души са " прочели " контракта, само че не са разкрили клаузата за премията.

Андрюс споделя, че ще употребява част от паричната премия за пътешестване до Шотландия със брачна половинка си по случай 35-ата годишнина от сватбата им.

 

profit.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР