Всички знаем, че закуската е най-важното хранене за деня и

...
Всички знаем, че закуската е най-важното хранене за деня и
Коментари Харесай

Закуската на Майкъл Мозли за бърза загуба на тегло и ограничаване на желанието за леки закуски

Всички знаем, че закуската е най-важното хранене за деня и гуруто на здравето Майкъл Мозли показа своята лесна храна, която оказва помощ на загуба на тегло, както и ограничение на желанието за леки закуски.

Майкъл Мозли, който разпространява диетата Fast 800, е прочут със своите препоръки за здравословно хранене и метод на живот, а в този момент той показа обичаната си хранителна закуска.

Той показа на уеб страницата си, че закуската с яйца може да бъде ефикасен метод за събаряне на килограми и в случай че ги ядете, ще се „ чувствате сити за по-дълго “, защото са с високо наличие на протеини – помагайки за ограничение на утринния апетит.

Една от обичаните му закуски е омлет с гъби, само че той приветства изгодите от всевъзможен тип яйца, с цел да започнете деня си. Той показа: „ Варени, поширани, бъркани или като омлет – те ще ви накарат да се чувствате сити за по-дълго време в съпоставяне със зърнени храни или изгорял самун. “ Освен това той посочи, че като се изключи че са цялостни с протеини, те съдържат и мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР