Всички знаем, че това, което ядем се отразява пряко върху

...
Всички знаем, че това, което ядем се отразява пряко върху
Коментари Харесай

Пет вкусни храни за по-добър метаболизъм

Всички знаем, че това, което ядем се отразява директно върху тялото, че и настроението ни . Също по този начин може да даде отражение върху метаболизма ни.

Има няколко храни, които с изключение на, че са вкусни и потребни, оказват помощ за усилването на процесите по обмяна на веществата в тялото. А в случай че се чудите за какво положителният метаболизъм е толкоз значим , то ще споменем единствено това – обмяната на субстанции в организма е цялост от биохимични реакции, които протичат в клетките на тялото, с цел да ги поддържат живи.
Още от Здравословно  v Ако желаете да отслабнете, хапвайте яйца на закуска  c Постната мусака на Юлияна Дончева  жена мигли хубост 5 метода миглите ви да станат доста дълги единствено за месец  f 2-те най-любими предписания на Юлиана Дончева: здравословни бонбони и нахутени кюфтета
Тези процеси разрешават на организмите да нарастват и да се възпроизвеждат, да обновяват своите структури и да дават отговор на промени в заобикалящата ги измежду а. Тоест – с цел да бъдем здрави и енергични, е нужно всичко в тялото ни да се случва както би трябвало.

Ето и храните, които ще оказват помощ за това.

Какао
Какво по-хубаво и ароматно от какаото! Все отново то е и сърцето на шоколада. Какаото е цялостно с полифеноли и минерали, които се отразяват благотворно на мозъка и тонизират цялото тяло. Проблемът е, че в множеството шоколади има малко какао и повече мазнини, по тази причина избирайте колкото се може по-черен шоколад.

Повече за какаото:
Какво знаем и не знам за какаото на прахуляк Да бъдем щастливи с какао  какао Thinkstock
Кисело мляко
То е богато на пробиотици, също така е вкусно, потребно и най-много обичайно за нашите географски ширини. То, дружно с плодове и зеленчуци, е добре да участва колкото се може по-често на трапезата ви. Киселото мляко ще ви помогне сполучливо да се справите с неналичието на сила и възприятие за изнемощялост, както и ще засити глада ви без да изпитвате виновност, че сте преяли и трупате непотребни калории.

Още за киселото мляко:
Как да разпознаем същинското кисело мляко Диета за дами - кисело мляко и ядки  кисело мляко Thinkstock
Тиквени семки
Те са извънредно богат източник на триптофан – аминокиселина, която тялото употребява за произвеждане на серотононин – хормона на щастието. Можете да ги консумирате сурови или да ги добавяте към крем супи или салати.
 Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel Edna предлага Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel
Още за тиквените семки:
Природен лек - тиквени семки
Леща
Във всичките ѝ разновидности – елементарна, алена, черна и така нататък, лещата е извънредно потребна, хранителна и диетична. Освен това се готви бързо както на гозби, по този начин и на студена салата или гарнитура. Ако я пасирате пък, се получава чудна крем чорба, която сполучливо можете да съчетаете с тиквените семки. Бобовите храни като цяло оказват помощ за по-добрата перисталтика на червата и усилване на метаболизма.

Още за лещата:
Какво се случва с лещата в наше време Любопитни истории за индийската кухня Бърза и вкусна салата от леща  Thinkstock
Всякакви зеленолистни
Магнезият, който се намира в тъмнозелените зеленчуци, играе значима роля за това да се усещаме щастливи, да бъдем здрави, енергични и усмихнати. Спанакът изключително може да ви зареди с повече сила и мощ, в сравнение с енергийна напитка.
 Thinkstock
Още за зеленчуците:
Зеленчуците С какви зеленчуци да захраним на първо време бебето Знаете ли какъв брой плодове и зеленчуци са ви нужни всекидневно
Хранете се разнообразно, не гладувайте, само че и не преяждайте. Балансираният хранителен режим, богат на свежи плодове и зеленчуци, е ключът към по-бодрото въодушевление и по-добрата фигура.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР