Всички знаем, че пътят към ада е постлан с добри

...
Всички знаем, че пътят към ада е постлан с добри
Коментари Харесай

Жените питат: Момчета, сигурни ли сте, че знаете какво правите между краката ни?

Всички знаем, че пътят към пъкъла е застлан с положителни планове, само че пътят към продължителния полов живот наложително минава през оралния секс. Но и той си има някои чалъми, за които много от господата за жалост си нямат хал хабер. Ако все не ви доближава храброст да кажете на половинката, че не е толкоз умел с езика, този инцидентно подхвърлен материал на масичката в хола ще помогне на размяната ви на интимности. Защото вашият обичан може и да е цялостен с възторг, само че в случай че ви третира като мечешка кожа пред камина, то нещата имат незабавна потребност от дишане уста в уста. Господа, учете се старателно. И триумф!

Бързай постепенно
Накарайте го да нацелува целия маршрут до заветната ви женственост. Няма потребност да препуска по тялото ви като Поразяващата уста. Нека да подразни малко вътрешността на бедрата ви я с език, я с нежно гризкане. Това ще ви възбуди още преди да се е настанил гордо сред краката ви.

Издухайте я
Преди да се озове в подножието на вашата женска помпозност, му дайте карт бланш да издиша обожанието си против гениталиите ви. Нека го направи с нежни придихания. От време на време може да допира с мирис и останала част от вулвата и корема ви.

Забранено за водолази
Никой не обича претупаните работи, еле пък забързания оргазъм. Ако на вашето момче фантазията му като дребен е била да стане гмуркач, по-добре му кажете, че не сте Жената-амфибия. Няма потребност непосредствено да се спуска в дебрите на вагината ви. Какво по-приятно от осезаемо близване на външните ви срамни устни или пърхането на езика му върху срамежливите дребни устни. Помолете го най-малко за малко да си показа, че сте захаросана орхидея, чиито листенца би трябвало да се отворят едно по едно благодарение на устата му.

Пренебрежително към клитора
Колкото по-късно, толкоз по-оргазмично. Ако съумеете и двамата да се въздържите от бърз контакт с клитора ви, то сигурно зарята ще е като накоронация, вместо да се задоволявате с фойерверки в задния двор. Помолете го да близва всичко друго, само че не и това много услужливо на наслаждение местенце в тялото ви. За малко качулката на клитора може да поеме функционалността на буфер. Повечето от дамите избират клиторът им да не се инвазира, преди изцяло да са се възбудили.

Не бъдете илитерати
Ако мъжът до вас си служи с безредни придвижвания на езика, които не водят до на никое място, подшушнете му за метода на Сам Кинисън. Онзи прозорлив господин, който решил да извика писмеността на помощ в доставянето на орално наслаждение на дамите. Изписването на буквите с език покрива по-голяма повърхност и шансът да не уцели вярното място, граничи със полова неначетеност.

Смучете самоуверено
След като сте задоволително възбудени, накарайте го деликатно да засмуче клитора ви и да го захлупи с езика си. Ако го помолите пък и да затананика, вибрациите ще раздвижат още повече тази част на таза ви в оргазмичен темп.

Вкарайте цялото лице
Кой споделя, че единствено езикът би трябвало да взе участие в оралната обич. Насърчете го да вкара любопитния си нос вътре във вас и да погали с миглите устните ви.

Не спирайте за нищо на света
Със сигурност, когато свършваме, нещата за господата не са най-приятните. Възможността да се снабди с навехнат врат е по-голяма от мерака му, а рискът от задушаване се издува по-бързо от балон с хелий. Въпреки това му кажете да не се отхвърля, егото му на ухажор ще бъде възнаградено от стоновете и доволната ви усмивка.

Не предозирайте
Клиторът след оргазъм е извънредно сензитивен. Ако той към момента не го е усетил, обяснете му го внимателно. Няма потребност да ви стърже като парче шкурка в унес. Вече сте си взели своето. Време е да се погрижите и за неговото наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР