Всички знаем, че около нас преминават множество енергийни потоци. Добрата

...
Всички знаем, че около нас преминават множество енергийни потоци. Добрата
Коментари Харесай

Тези 4 растения у дома ще ви направят червиви от пари

Всички знаем, че към нас минават голям брой енергийни потоци. Добрата или негативната сила обаче може да се въздейства от най-различни неща, включително и от растенията.

Днес ще приказваме точно за тях и по-специално за тези, които притеглят парите в дома. Има няколко, които е добре да отглеждате, в случай че желаете напълно скоро да се окажете с по-пълни портфейли.

Колкото и да не вярвате, подсигуряваме ви, че в случай че опитате, напълно скоро ще разберете, че в идващите редове няма нищо инцидентно.

Ето кои са тези 4 растения:

Дърво на парите



Не инцидентно може да видите такова растение в някои банки или счетоводни отдели. Където е то, постоянно има пари. Защо и вие да не си сложите едно такова вкъщи. Не бързайте да го купувате обаче.

По-скоро отчупете от някъде дребен клон и по този начин един тип вие сами си хващате шанса След това го поставете в малко вода. То бързо пуска бели корени, а по-късно го засадете в саксия.

Според Фън Шуи е положително то да бъде позиционирано на прозорец с южно или югоизточно ревю. Заоблените му форми акумулират позитивна сила, идваща от парите.

Dracena Sander



Това растение символизира кариерния напредък. Където пък има професионален разцвет, нормално има и нарастване на приходите. Добре е да поставите в дома си и едно такова бамбуково растение. Така ще привлечете повече финанси.

Папрат



Тя символизира трупането на благосъстояние. Добре е обаче това растение да не бъде оставено да изсъхва. Колкото по-добре наподобява цветето и колкото повече грижи се поставят за него, толкоз по-добре ще бъде и вашият портфейл.

Дърво на желанията



Някои даже му викат „ Доларово дърво”. Има обаче нещо значимо. Не е хубаво вие да си купувате такова растение, добре е то да ви бъде харизано, по тази причина просто намекнете на някой ваш непосредствен, че копнеете точно за такова.

Освен това не забравяйте, че в случай че не полагате задоволително грижи за него, резултатът може да е противоположен. Колкото повече се стараете при развъждането му, толкоз по-голямо ще е финансовото ви благоденствие, подсигуряваме ви, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР