Всички знаем, че българското кино има богата палитра от чудесни

...
Всички знаем, че българското кино има богата палитра от чудесни
Коментари Харесай

Класически български филми, които да изгледаме отново

Всички знаем, че българското кино има богата палитра от чудесни заглавия, които би трябвало да се гледат от време на време. В тази публикация ще си напомним няколко такива, които не са били давани скоро, даже на дребния екран. Самите филми са доста стойностни и си коства да бъдат изгледани. Дори ви насърчаваме да го извършите с децата си, с цел да можете да ги запалите по златните години на българското кино. 

Любимец 13
 Кристен Стюарт: Принцеса Даяна е била ужасяващо самотна Кристен Стюарт: Принцеса Даяна е била ужасяващо самотна
Кристен Стюарт счита, че принцеса Даяна е била " най-изолираният човек " и ужасяващо самотна. 31-годишната актриса играе ролята на покой...

Макар и черно-бял, този филм е извънредно занимателен. Двама братя близнаци сменят местата си - единият е надарен футболист, а другият - не. В последна сметка сюжетът на кино лентата ни води досега, в който играчът е взет на проби, показва се ужасно, само че в един миг се оказва, че на терена излиза брат му. А той има футболните умения на паднало дърво. Сюжетът е страховит, а играта на Апостол Карамитев е приятност за окото. 

Господин за един ден

Доста по-нов филм в съпоставения с първото предложение. Една от най-запомнящите се функции на Тодор Колев. Филмът има своята занимателна, само че и своята тъжна страна и демонстрира образно до къде може да ни води стремежът за лесни пари и лекомислието в тази тенденция. Злополучният, само че другояче доста приветлив воин на Тодор Колев минава през редица премеждия в фантазията си да бъде богат. 

Козият рог
 10 обичани летни филми, които евентуално сте не запомнили! 10 обичани летни филми, които евентуално сте не запомнили!
Няколко страхотни типичен летни кино лентата, които да ви спасят от тежката горещина вкъщи и да ви донесат развлечение и хубави мемоари! 1. &l...

Това е един от тези филми, които несъмнено са класика в българското кино. Доста тежък и трагичен филм, който обаче в действителност хваща фена за гърлото от първата до последната минута. Препоръчваме да изгледате тази лента, с цел да се насладите на Катя Паскалева и Антон Горчев. Историята на Хайтов е пресъздадена по доста добър метод, а динамичността, героите и разговорите са на доста положително равнище. Неслучайно този филм е считан за един от най-хубавите в нашето кино. 

Кои са вашите обичани български филми? Смятате ли, че има други, които наложително би трябвало да гледаме, а не се радват на чак толкоз огромно внимание? Споделете с нас в мненията!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР