Всички в живота си имаме поне един човек от зодия

...
Всички в живота си имаме поне един човек от зодия
Коментари Харесай

16 причини защо обичаме Скорпионите

 зодия-Скорпион

Всички в живота си имаме най-малко един човек от зодия Скорпион. Това са доста забавни и радостни хора, които като всички останали имат своите преимущества и дефекти. Да забележим за какво толкоз обичаме Скорпионите:

1. Те не молят никого за помощ, смятайки, че това е симптом на уязвимост. Те сами са си шефове и живеят съгласно мотото „ Ако желая да направя нещо хубаво, ще го направя самичък “, вместо да молят за помощ или услуга.

2. Ако някой знае по какъв начин се отмъщава качествено, това е Скорпионът. Но с това възмездие няма да вгорчат нечий живот, единствено ще покажат на личността, че могат и без нея.

3. Скорпионите са брутално откровени персони. Това нервира другите хора, когато питат за откровено мнение, а не желаят да чуят това, което Скорпионите имат да им кажат.

4. Когато обичат, обичат абсолютно и откровено. Тъй като гледат на любовта като на мощ, която унищожава всички бариери, за тях тя съставлява един от най-големите им страхове. Но щом се влюбят, вършат всичко за своя сътрудник.

5. Скорпионите са доста скъпи хора, само че имат вяра единствено на себе си и на никой различен.

6. В един миг те могат да ъдат смирени, а в различен да изригнат като вулкан. Когато се ядосат, всичко, което таят в себе си, излиза на повърхността и това мжое да бъде рисково.

7. Най-лошото нещо, което може да се направи на Скорпионите е до момента в който са ядосани, да им се „ напомня “, непрекъснато да им се приказва и да не се гледа личната работа. Но може да се каже, че те са такива и когато не са ядосани.

8. Скорпионите са отлична композиция от интровертна и екстровертна персона. От една страна са доста спокойни и вглъбени в себе си, само че в специфични моменти знаят по какъв начин да се преобразят в неверятно занимателна персона. Всичко зависи от това по какъв начин се усещат сега.

9. Те пазят доста своите близки. Скорпионът може да не реагира на коментар по собствен адрес, само че щом чуе засегнатост за негов непосредствен, незабавно ще избухне.

10. Скорпионите се разочароват от хора, които не умеят да беседват, зашото самите те са доста отзивчиви хора.

11. Те са необикновено привлекателни и харизматични персони. Блестят на всички места, където се появяват.

12. Въпреки че постоянно наподобяват незаинтересовани, Скорпионите могат да бъдат доста ревностни във връзката и да не желаят да разделят половинката си с никого.

13. Те са доста прочувствени и не се плашат да демонстрират страстите си.

14. Ако Скорпионите ненавиждат нещо, това несъмнено е лъжата. Те са същински детектори за неистина. Затова не си позволявайте лукса да ги лъжете.

15. Много са амбициозни, имат огромни фантазии и се пробват по всякакъв начин да ги осъществят.

16. Скорпионите са доста реалистични, одобряват рационално всички събития в живота си и имат вяра, че всичко се е случило с причина, колкото и да им е мъчно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР