Всички учебници до седми клас ще бъдат дигитализирани до първия

...
Всички учебници до седми клас ще бъдат дигитализирани до първия
Коментари Харесай

До 15 септември учебниците до 7 клас ще са дигитални

Всички учебници до седми клас ще бъдат цифровизирани до първия образователен ден и ще бъдат налични в цифровата раница, сподели министър председателят Николай Денков.

Някои от издателствата към този момент прибавиха и образователни оказва помощ с виртуална действителност

Според Денков с изключение на цифровите медицински бележки, които към този момент бяха показани и ще влязат в действие от 1 октомври, се работи и по още няколко действия по дигитализацията.

По самодейност на екипа в Министерството на образованието и науката беше изменена наредбата, тъй че за национално външно оценяване на четвърти, седми и десети клас ще има спомагателна дата за явяване, само че това ще се случва единствено по справедливи аргументи – медицински или някакви други, които са удостоверени със съответните документи, сподели още министър ръководителят.

По думите му Министерството на труда и обществената политика отпуска еднократна помощ за всички възпитаници от първи, втори, трети, четвърти и осми клас.

Във връзка с началото на образователната година министър председателят разгласи, че Министерство на вътрешните работи ще реализира и обичайна си акция, отдадена на пътната сигурност за деца.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР