Всички треньори, скаути и служители в Академия ЦСКА изпратиха 2020

...
Всички треньори, скаути и служители в Академия ЦСКА изпратиха 2020
Коментари Харесай

ЦСКА-София сплоти колектива с демонстративен мач

" Всички треньори, скаути и чиновници в Академия ЦСКА изпратиха 2020 година с показателен мач за сближение на колектива. Срещата се организира на едно от помощните стадиони на стадион " Българска войска " и бе същинско представление за страничните наблюдаващи, измежду които бяха хора от управлението, скаути и юноши на клуба ", оповестиха алените посредством своя формален уебсайт.

Единият тим бе с червени фланелки, а другия напълно в черна екипировка. Червените бяха показани от: Алексасндър Стоянов, Ангел Павлов, Асен Яначков, Димитър Андонов, Атанас Стоилов, Калоян Георгиев, Христо Захариев и Цветослав Алтънов. Срещу тях, напълно в черно се изправиха: Илия Иванов, Стоян Ангелов, Добромир Митов, Румен Трифонов, Калоян Генов, Калоян Дюлгеров, Костадин Джоргов и шефът на Академията Пауло Кардозо.

Резултатът бе открит от Румен Трифонов при започване на срещата, който сподели че не е изгубил голмайсторския си усет. Администраторът на Академията Калоян Дюлгеров повиши на 2:0 с малко благополучен гол от дребен ъгъл и по този начин удвои преднината на тима в черни екипи. Треньорът Димитър Андонов върна едно попадение и понижи изоставането на алените на 1:2. Последва ново попадение на Дюлгеров, който се възползва от превъзходна контраофанзива и повиши преднината на своя отбор до 3:1. Червените реагираха мигновенно и Ангел Павлов понижи на 2:3 с мощен шут от приблизително разстояние. Точка на разногласието постави още веднъж Румен Трифонов, който осъществя втория си гол в мача и оформи крайния резултат 4:2 в интерес на тима в черен състезателен екип.

След трагичния конфликт се организира спокоен и обединен коледен обяд, на който шефът на Академията Пауло Кардозо насочи своите послания към всички в Академията за идните коледни и новогодишни празници и пожела една по-щастлива и сполучлива 2021 година.

Детско-юношеската школа ще възобнови тренировки в средата на януари, като точната дата ще бъде конкретизирана в допълнение според от емидемиологичната конюнктура в страната.

фотография: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР