Всички типове винетки с нови, намалени цени могат да бъдат

...
Всички типове винетки с нови, намалени цени могат да бъдат
Коментари Харесай

Откъде да закупим винетки на нови по-ниски цени от 1 януари?

Всички видове винетки с нови, понижени цени могат да бъдат закупени онлайн на, както и на. Двете цифрови тол платформи дават спомагателни услуги като съобщение за изтичащ период на годност и инспекция за обезщетителни такси и санкции. Те действат към този момент четири години и са комфортен, елементарен и бърз метод за възнаграждение на пътни такси за всички леки коли и лекотоварни коли до 3.5 тона.

Цените от 1 януари 2023 година са понижени с 10 % - годишната винетка коства 87 лева, тримесечната - 48 лева, месечната - 27 лева, седмичната - 13 лева и уикенд винетката - 9 лева

През януари и февруари изтичат хиляди годишни винетки. За да не бъдат наложени обезщетителни такси или санкции за неплатени пътни такси, на и всеки може да ревизира периода на годност, като вкара регистрационния номер на автомобила и страната, в която е регистриран.

Двете тол платформи дават опция да закупите нова винетка до 30 дни преди датата, от която желаете да е дейна. Не се постанова да се изчаква до датата на приключването на остарялата, а нова може да бъде заплатена авансово, при обмисляне на идни пътувания.

За възнаграждение на по-евтините винетки на и на е задоволително да се вкара регистрационния номер на автомобила и началната дата, от която се задейства услугата. След заплащането и сполучливата активация на посочен имейл се получава PDF квитанция за електронна винетка, удостоверяваща осъществената покупка.

Може да се записва самостоятелен профил с потребителско име и ключова дума, в който се съхранява историята на всички закупени винетки за всички регистрационни номера на пътни транспортни средства, които не е нужно да се вкарват наново при закупуване на нова винетка.

и са уеб основани високотехнологични платформи за възнаграждение на пътни такси, създадени от " Интелигентни трафик системи " АД. След въвеждането на електронната винетка при започване на 2019 година, те се утвърдиха като водач в заплащането на пътните такси. То става елементарно, бързо и комфортно онлайн и цифровата услуга се радва на висок интерес и утвърждение от притежателите и водачите на леки коли.

" ИТС " АД е регистриран снабдител на услуги за електронно таксуване на пътни такси (Национален снабдител на услуги) и формален сътрудник на Агенция " Пътна инфраструктура ".
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР