Всички търговски обекти по магистрала Тракия са затворени към този

...
Всички търговски обекти по магистрала Тракия са затворени към този
Коментари Харесай

Всички обекти по АМ Тракия са затворени! Полиция спира автобуси и коли на феновете

Всички търговски обекти по автомагистрала " Тракия " са затворени към този миг, заяви TrafficNews.

``
реклама

" Положението е безусловно - ние сме на всеки километър. Полицейски екипи има даже на метри един от различен. Всичко е затворено, на паркингите на обектите също има полиция ", обясниха пътуващи футболни ентусиасти. 

Автобусите, които транспортират почитатели проведено, както и бусове и леки коли са отбивани от полицейски екипи, с цел да се съберат и да бъдат ескортирани до столицата за дълго чаканото дерби за Купата сред Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив. 

Организираният превоз на жълто-черната агитка е отклоняван на разклона с Цалапица, до момента в който поддръжниците на Смърфовете малко по-надолу по трасето. 

Очаква се всеки миг придвижването да бъде пуснато. Задръстването на автомагистралата обаче е огромно. В региона към Пазарджик към този момент са се образували колони от коли. 

Припомняме, че органите на реда ще съпровождат почитателите на двата тима по автомагистралата до София, както и по противоположния им път назад до Пловдив след края на срещата.

Столичната дирекция на вътрешните работи, взаимно със Столичната община, осигуриха места за паркиране на проведено идващите в София футболни почитатели. 

За почитателите на Ботев Пд е планувано да имат опция да паркират на ул. " Кирил Видински ", а за последователите на Локомотив - на площада пред Храм-паметник " Св. Александър Невски ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР